Νίκος και Βάσω : Στα σκαλιά της εκκλησίας με “κόφτες”

Το Σάββατο 2 Νοεμβρίου ανέβηκα τα σκαλιά της εκκλησίας ο Νίκος Αζαρίας και η Βασιλική Κοντοπούλου στον Αγ. Νικόλαο Λεύκας Πατρών.

Καθώς ο Νίκος είναι εντελώς petrolhead, δεν θα μπορούσε να λείψει από το πολύ όμορφο στημένο σκηνικό και λίγο ηχόχρωμα αυτοκινητιστικό.

Η νύφη λοιπόν έφτασε στην εκκλησία συνοδευόμενη από δεκάδες αυτοκίνητα, προκαλώντας και την ανάλογη βαβούρα, μέσα στο πανέμορφο Honda του γαμπρού, με τον αδερφό του (Γιώργο) να εκτελεί χρέη σοφέρ.

Απαστράπτουσα Κουμπάρα η Νίκη (αδερφή της νύφης), η οποία “σφράγισε” με τα ιερά δεσμά του γάμου το ευτυχές ζευγάρι και ευχήθηκε τα καλύτερα.

Το γλέντι αμέσως μετά το μυστήριο ακολούθησε στο “Έπακρον” μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με τους καλεσμένους να επιδεικνύουν άριστες χορευτικές φιγούρες, ακολουθώντας το νεόνυμφο ζευγάρι.

Φυσικά οι καλεσμένοι από τον χώρο του αυτοκινήτου ήταν αρκετοί, αφού μέλη της ΦΙΛΜΠΑ, μέλη αρκετών τοπικών Club, τα αδέρφια Κολοκυθά αλλά και άλλοι, έδωσαν τον Petrolhead χαρακτήρα του γάμου.

Ο Νίκος είναι γραφίστας και διατηρεί επιχείρηση με την επωνυμία Unreal Graphics, ενώ η Βασιλική εργάζεται ως Λογίστρια σε μεγάλο γραφείο της Πάτρας.