ΝΙΚΟΣ ΔΕΚΗΣ : Δυνατό come back το 2017

Μετά από ένα χρόνο απουσίας λόγο στρατιωτικών υποχρεώσεων ο Νίκος Δεκής επιστρέφει ακόμα πιο δυνατός και ανανεωμένος. Ο 26χρονος οδηγός είναι πλέον Αθλητής της ΦΙΛΜΠΑ με στόχο το Πανελλήνιο Κύπελλο Ασφάλτου για το 2017.

Το 2015 έτρεξε τρεις Αγώνες για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων με πρώτο Αγώνα στην Ριτσώνα κατακτώντας την 6η θέση. Δεύτερος Αγώνας ήταν στην Κύμη από η Τρίτη θέση του βάθρου ήταν δικαιωματικά δική του μετά από έναν πολύ καλό Αγώνα. Τρίτος Αγώνας ήταν η Ανάβαση Αχλαδόκαμπου με την τέταρτη θέση να δικαιώνει την προσπάθεια.

Δεύτερος τερμάτισε στο Ράλλυ Αχαίος. Έναν «εντός έδρας» αγώνα όπου με τον πατέρα του στο δεξί μπάκετ η εμφάνιση ήταν εντυπωσιακή. Στο ράλλυ σπριντ Αιγίου το δίδυμο γιού – πατέρα έκανε ακόμα μια πολύ καλή προσπάθεια με ένα βάθρο ακόμα να προστίθεται στην συλλογή.

Το 2016 ο Πατρινός Αθλητής παρά τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις κατάφερε να τρέξει στην Ανάβαση Πιτίτσας με την 6η θέση στην Ν2 να είναι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα αν λάβουμε στα υπό όψιν μας την απουσία, τις πολλές συμμετοχές στην κατηγορία αλλά και το υψηλό επίπεδο συναγωνισμού.