Εαρινό Ράλλυ Σπριντ 2017 : Θετικές οι εντυπώσεις από την νέα κατηγορία ΤΖ

Η αυλαία του Κυπέλλου Χωμάτινων Ράλλυ άνοιξε στο Λουτράκι Κορινθίας, με τους Θέμη Χαλκιά-Κώστα Κόντο να κατακτούν την πρώτη νίκη της φετινής χρονιάς!

Σε μια γνωστή και αγαπημένη, για πληρώματα και θεατές, Ειδική Διαδρομή ξεκίνησε την Κυριακή 19 Μαρτίου το Κύπελλο Χωμάτινων Ράλλυ 2017, με έναν αγώνα που διοργανώθηκε από το Αθλητικό Σωματείο «Start Line».

Το Εαρινό Ράλλυ Σπριντ 2017 είχε ως επίκεντρο το Λουτράκι Κορινθίας και περιλάμβανε 2 περάσματα από την Ειδική Διαδρομή «Κινέτα-Λουτράκι» που είχε μήκος 19,07 χιλιόμετρα. Βάση του αγώνα ήταν για ακόμη μια χρονιά το Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου, που φιλοξένησε τους χώρους Επισκευών, Ανασυγκρότησης, Απονομής αλλά και το Αρχηγείο του ράλλυ.

 

Στο Εαρινό Ράλλυ Σπριντ 2017 συμμετείχαν και οχήματα 4Χ4, στην επιστροφή σε χωμάτινα ράλλυ μετά από αρκετό καιρό. Νικητές της κατηγορίας που συγκέντρωσε 4 συμμετοχές ήταν οι Πέτρος Σιούτης-Κωνσταντίνος Μακρής (Mitsubishi Pajero, TZ1), τους οποίους ακολούθησαν οι Γιώργος Κυπριανού-Ίαν Παπανικολάου (Jeep Grand Cherokee, TZ1), ενώ την κατάταξη διαμόρφωσαν οι Σταύρος Δημητριάδης-Παναγιώτης Κάλφας (Mitsubishi Pajero, TZ1) και Ευάγγελος Μπερσής-Κωνσταντίνος Έξαρχος (Suzuki Grand Vitara, TZ1).

Το Εαρινό Ράλλυ Σπριντ τελέστηκε υπό την Αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, έχοντας την και Υποστήριξη του Δήμου Μεγαρέων. Επιπλέον, η Οργανωτική Επιτροπή ευχαριστεί θερμά τους Χορηγούς, Υποστηρικτές και Χορηγούς Επικοινωνίας, η συμπαράσταση των οποίων ήταν ιδιαίτερα σημαντική για την άρτια διοργάνωση του αγώνα.

 

ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ

4Χ4 ΚΑΤΑΤΑΞΗ

 

Πέτρος Σιούτης-Κωνσταντίνος Μακρής (Νικητές 4X4)

«Η οργάνωση του αγώνα ήταν πάρα πολύ καλή, ενώ υπήρχε αρκετός κόσμος στην Ειδική. Εμείς προερχόμαστε από ένα είδος αγώνων που έχουμε συνηθίσει σε περισσότερα αγωνιστικά χιλιόμετρα, όμως παρόλα αυτά ήταν μια πολύ όμορφη Κυριακή και το διασκεδάσαμε. Οι σημειώσεις ήταν κάτι νέο για εμάς, το αποτέλεσμα ήρθε όμως αυτό δε λέει κάτι ιδιαίτερα, αφού ίσως να ήρθε επειδή πήγαμε πιο γρήγορα, ίσως επειδή συνηθίσαμε πιο γρήγορα τα γραπτά. Το σημαντικό είναι ότι εγκλιματιστήκαμε, το αυτοκίνητο δούλεψε, οπότε όλα καλά!»