Νίκες και πολλά βάθρα για την Πάτρα στην Ανάβαση Διονύσου

Ολοκληρώθηκε ο δεύτερος γύρος του Πρωταθλήματος Αναβάσεων με την 2η Ανάβαση Διονύσου να περνάει στην ιστορία. Η Πάτρα τα κατάφερε και πάλι να είναι μέσα στις διακρίσεις αφού οι 5 Αθλητές της ανέβηκαν σε βάθρα, κέρδισαν χειροκρότημα αλλά και απέδειξαν ότι τους αξίζουν τα καλύτερα.

Ο Θέος Κίμωνας μετά την ατυχία και την μηχανική βλάβη, επέστρεψε με εντελώς ανανεωμένο το PEUGEOT 106 S16 από τους αδερφούς Τσούργιαννη και το αποτέλεσμα διακίωσε όχι μόνο τις προσπάθειες του οδηγού και των μηχανικών αλλά γενικότερα όλης της ομάδας. Ο οδηγός της ΦΙΛΜΠΑ τερμάτισε 5ος ανάμεσα στους 12 οδηγούς της Ν/2, δείχνωντας τα δόντια του για την συνέχεια. Άξιο λόγου είναι πως ο πρώτος με τον 5ο είχαν μόλις 1 δευτερόλεπτο διαφορά, συνολικά και στα δύο περάσματα.

Ο Μυλωνάκος Θόδωρος με το PEUGEOT 106 S16 κατάφερε να κάνεις τους υποστηρικτές του να χαμογελάσουν για πρώτη φορά με πλαιτιά χαμόγελα, αφού, οδήγησε αρκετά γρήγορα. Η προσπάθεια του οδηγού της ΦΙΛΜΠΑ φάνηκε στο χρονόμετρο και η 5η θέση στην πιο μάχιμη κατηγορία του Πρωταθλήματος είναι γεγονός.

Ο Χατούπης Σταύρος με το OPEL CORSA KIT CAR μας δικαίωσε και πάλι αφού το δεύτερο σκαλί του βάθρου του ανήκει. Ο οδηγός της ΦΙΛΜΠΑ μετά από έναν πολύ καλό αγώνα με την υποστήριξη των αδερφών Τσούργιαννη, κατάφερε να τερματίσει απροβλημάτιστα και να πατήσει με αξιώσεις το δεύτερο σκαλί.

Ο Παρθένης Παναγιώτης με το MITSUBISHI LANCER EVO 9 αν και άτυχος αφού στο πρώτο σκέλος του έσπασε ο επιλογέας των τατυχήτων με αποτέλεσμα σχεδόν 1 χλμ πριν τον τερματισμό να μην μπορεί να κάνει αλλαγές, κατάφερε και ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου στην μεγαλύτερη κατηγορία του Αγώνα, μαζέυοντας και πολύτιμους βαθμούς για το Πρωτάθλημα.

Τέλος, ο Ντέρμας Βασίλης «έσπσε το ρόδι» και μετά από καιρό επέστρεψε στα αποτελέσματα που αξίζουν σε αυτόν και το αμάξι. Μία δεύτερη θέση στην Ε12Δ και μία δεύτερη στην Ομάδα Ε, νομίζω ότι κάνουν την επιστροφή να παίρνει πανηγυρικό χαρακτήρα, για τον Πατρινό οδηγό, που πέρασε ένα πολύ καλό σαββατοκύριακο.

ΦΩΤΟ : photorallypress.gr, Soc Hristidis