Νέο κατάστημα Würth στην οδό Ακρωτηρίου 210 Β στην Πάτρα.

Η Würth Hellas  S.A. κατέχει ηγετική θέση στην εμπορία υλικών συναρμολόγησης και στερέωσης για επαγγελματική χρήση. Η εταιρία προσφέρει μια γκάμα προϊόντων με περισσότερα από 100.000 προϊόντα υψηλής ποιότητας: οι σύμβουλοι πωλήσεων της Würth προμηθεύουν τους πελάτες του βιοτεχνικού και βιομηχανικού κλάδου με βίδες, εξαρτήματα κοχλίωσης, βύσματα, χημικά-τεχνικά προϊόντα, εξαρτήματα επίπλων και κατασκευών, εργαλεία, συστήματα λήψης και αποθήκευσης και εξοπλισμό προστασίας στην εργασία.
Ταυτόχρονα η Würth Hellas S.A. επεκτείνει συνεχώς το δίκτυο καταστημάτων της σε ολόκληρη την Ελλάδα. Καθοριστικοί παράγοντες για την εταιρία είναι η αξιοπιστία, η ταχύτητα και η προσήλωση στις ανάγκες του πελάτη. Σύνθημά μας είναι: Όχι μία Würth για όλους τους πελάτες, αλλά για κάθε πελάτη μία ξεχωριστή Würth.
Η Würth Hellas S.A. απασχολεί σήμερα σε ολόκληρη την Ελλάδα περισσότερους από 220 εργαζόμενους και το οικονομικό έτος 2014 σημείωσε κύκλο εργασιών ύψους 19,7 εκατομμυρίων ευρώ.
Στην πόλη της Πάτρας την εταιρία Würth Hellas θα την βρείτε στην διεύθυνση Ακρωτηρίου 210 Β στο νέο υπερσύγχρονο κατάστημά της το οποίο αποτελεί και σημείο λιανικής πώλησης.
Η  Würth Hellas στηρίζει έμπρακτα τον μηχανοκίνητο αθλητισμό καθώς είναι ένας εκ των μεγάλων χορηγών του δεύτερου γύρου του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στην Πόλη μας το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 14-15/5/2016 στην πίστα της Kartmania.
Για τους τυχερούς θεατές η Würth έχει ετοιμάσει ένα πακέτο με πλούσια δώρα τα οποία και θα έχουν την ευκαιρία να παραλάβουν κατά την είσοδό τους στην πίστα.