Με “κόφτες” έκανε ο Κώστας πρόταση γάμου στην Μαρία

Η φαντασία για την πιο πρωτότυπη πρόταση γάμου, όπως φαίνεται δεν έχει όρια και ο καθένας προσπαθεί να τα ξεπεράσει. Άλλωστε μια πρόταση γάμου, δεν είναι και κάτι που θες να ξεχαστεί εύκολα.

Έτσι ο Κώστας έκανε “πέντε” τηλέφωνα σε φίλους και γνωστούς, ζητώντας την βοήθειά τους, ώστε η πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, να μείνει αξέχαστη, αλλά και να είναι “σίγουρος” για το μεγάλο ΝΑΙ.

Σε γνωστό σημείο της Πάτρας και βραδινή ώρα, ώστε το σκηνικό να είναι πιο ρομαντικό, μαζεύτηκαν περίπου 50 αυτοκίνητα και μηχανές δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες, ώστε ο Κώστας να γοατίσει μπροστά στην αγαπημένη του Μαρία, ζητώντας της να τον παντρευτεί, την στιγμή που οι φίλοι “κόφταραν” και “κάπνιζαν” με τα οχήματά τους.

Εννοείται πως το μεγάλο ΝΑΙ δεν άργησε να έρθει και η Μαρία, με δάκρυα χαρά στα μάτια, φόρεσε από τον γονατισμένο Κώστα, το πολυπόθητο δαχτυλίδι χωρίς δεύτερη σκέψη.

Εμείς ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας τα καλύτερα, αφού το ζευγάρι, είναι γνωστό στις τάξεις των “petrolheads”…….. Υγεία, χαρά και υπομονή……….