Με 33 συμμετοχές το Track Day στην KartMania

Η ΦΙΛ.Μ.Π.Α (Φίλοι Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Πάτρας), ο ΑΟΠ (Αυτοκινητιστικός Όμιλος Πατρών και η ΕΛΙΑ (Ελληνική Λέσχη Ιστορικού Αυτοκινήτου) διοργάνωσαν ένα μονοήμερο TRACK DAY (Ημέρα Πίστας) την Κυριακή 03 Απριλίου 2016 στην πίστα της KartMania.

Αφού οι αγωνιστικές υποχρεώσεις έχουν ήδη ξεκινήσει η προπόνηση είναι απαραίτητη. Έτσι 33 οδηγοί έδωσαν το παρόν σε μια πολύ ωραία και οργανωμένη προπόνηση.

Super Lap Cars, Drift Cars, Karts αλλά και πολλών ακόμα ειδών του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού οχήματα έλαβαν μέρος, προσφέροντας ένα μοναδικό υπερθέαμα, κάτι που εκμεταλεύτηκαν και πολλοί λάτρεις του είδους γεμίζοντας από αρκετά νωρίς τις κερκίδες της KartMania.

Για την “ιστορία” και μόνο αφού δεν ήταν επίσημος αγώνας μπορούμε να πούμε ότι η ημέρα χαρακτηρίστηκε από το νέο ρεκόρ για αυτοκίνητα που πλέον ανήκει στον Θοδωρή Παναγιωτόπουλο όπου με την Kit Car ιδιοκατασκευή του κατάφερε να σημειώσει το καταπληκτικό 45,114. Σημειώνουμε πως το προηγούμενο ρεκόρ με επίσημη χρονομέτρηση το είχε ο Γιάννης Σουλάνης με Suzuki Swift και ήταν 45,9.

Φωτο : STUDIO APS