“Μάριο” : Δωρεάν ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Ανακοίνωση Μάριο / Δωρεάν ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τους φίλους του Μάριο

Αγαπημένοι φίλοι και φίλες,

Με ανάμεικτα αλλά και έντονα συναισθήματα έπεσε η αυλαία της Ανάβασης Πιτίτσας που έγινε κάτω από αντίξοες συνθήκες και με θερμοκρασίες κάποιες στιγμές πάνω από 40°C ιδιαίτερα το Σάββατο.

Με το αγαπημένο μας FIESTA WRC ανεβήκαμε στο 1ο σκαλί του βάθρου στην Formula Saloon κατακτώντας την νίκη αλλά γράφοντας επίσης τον καλύτερο χρόνο ρεκόρ για την Ανάβαση Πιτίτσας.

Θέλω με ανιδιοτελή αισθήματα και αγάπη να ευχαριστήσω όλους τους θεατές που κάτω από αυτές τις ακραίες συνθήκες βρέθηκαν κοντά μας και ιδιαίτερα αυτούς που εξέφρασαν με λόγια την αγάπη τους λέγοντας μου ότι “ήρθαμε για σένα Μάριο…”

Και εγώ για αυτόν τον απίθανο κόσμο αγωνίζομαι και βάζω τη δύναμη της ψυχής μου για αυτά τα συγκλονιστικά συναισθήματα που με κάνουν να νιώθω.

Προς τιμήν όλων αυτών που με ακολουθούν, με αγαπούν και νοιάζονται, η Seajets σε συνεργασία με την αγωνιστική μας ομάδα, προσφέρει για όλους τους φίλους που έχουν κάνει like της σελίδας του Mario Iliopoulos Racing Team έως και την 1η Ιουλίου του 2017 ένα δωρεάν εισιτήριο μετ’ επιστροφής από Ραφήνα για Τήνο, Μύκονο, Πάρο ή Νάξο με το μεγαλύτερο ταχύπλοο στον κόσμο το Terajet με όρους και προϋποθέσεις που αναφέρονται στο σύνδεσμο που ακολουθεί.

https://docs.google.com/…/1FAIpQLScEkxEHsN1MNkLfa0…/viewform

Ευχαριστώ τον Μελέτη, τον Γιάννη αλλά και όλη την ομάδα που ήταν κοντά μου αλλά και την Άρτεμις που ενίσχυσε από “τα μετόπισθεν”.

Νέο μας ραντεβού πρώτα ο Θεός στην Ανάβαση Ομαλού στα Χανιά στις 2 και 3 Σεπτεμβρίου.

Μέχρι τότε σας εύχομαι καλό καλοκαίρι και σας αφιερώνω το βίντεο που ακολουθεί από την Ανάβαση Πιτίτσας 2017.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς,
Μάριο