Κώστας Λαζαρίδης : Μαγευτικό τοπίο, με απαιτητική διαδρομή η Ανάβαση Πορταριάς

Η Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου, διοργανώνει το διήμερο 5 & 6 Σεπτεμβρίου 2020, την 40η Ανάβαση Πορταριάς , δεύτερο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων.

Ο χορός των συμμετοχών άνοιξε ήδη με τον Κώστα Λαζαρίδη να κάνει ποδαρικό και να περιμένει πως και πως το πρώτο διήμερο του Σεπτεμβρίου και την επανεκκίνηση του Πρωταθλήματος.

Το automotopatras.gr μίλησε με τον Βορειοελλαδίτη οδηγό ο οποίος χαρακτηριστικά μας ανέφερε :

Δεν θα μπορούσαμε, εγώ και η ομάδα μου, να απουσιάζουμε από την πιο κοντινή σε εμάς Ανάβαση και πόσο μάλλον όταν αυτή είναι η Πορταριά, σε ένα τόσο μαγικά όμορφο τοπίο, με μια τόσο απαιτητική διαδρομή.

Τα δεδομένα φέτος βέβαια αλλάζουν ριζικά με την Ανάβαση να μεγαλώνει κατά πολύ, με την Λέσχη Βόλου, να κάνει τεράστια προσπάθεια για ριζική ανανέωση, με φόντο την ασφάλειά μας.

Αγαπημένη διαδρομή, αγαπημένος προορισμός, με την αγωνιστική μας ιστορία στον συγκεκριμένο αγώνα, να μας έχει δώσει μεγάλες χαρές αλλά και λύπες. Στόχος είναι ένας και μοναδικός, εκτός του να περάσουμε καλά. Θέλουμε να τερματίσουμε, απροβλημάτιστα, όσο πιο ψηλά στην κατάταξη μπορούμε, έχοντας αρκετό ανταγωνισμό, με πολλές συμμετοχές.

Είναι βέβαια πάγιο, πως η Ανάβαση Πορταριάς, μαζεύει πάντα πολλές και καλές συμμετοχές και ελπίζουμε, αυτό να μην αλλάξει ούτε φέτος λόγο των γεγονότων που όλοι γνωρίζουμε. Ευχόμαστε να δούμε τους συναθλητές μας, όλους στο βουνό, ώστε να μας δοθεί η ευκαιρία για τα γνωστά “πειράγματα” μεταξύ μας.

Στενάχωρο βέβαια πως, όπως όλα δείχνουν, στο βουνό δεν θα υπάρχουν θεατές, αλλά θα πρέπει να συμβαδίσουμε και με αυτόν τον βραχνά, που αντιμετωπίζουμε.

Τέλος, επειδή σίγουρα αυτές τις γραμμές θα τις διαβάσει ο Πατρινός φίλος μου Pete, θα ήθελα να του πω, πως του έχω δώρο φυτικό βότανο μέσα σε φακελάκι (τσάι) για να το πιει, στην Ανάβαση Πορταριάς (χαχαχαχα)……

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους υποστηρικτές μου :

Garaze – Παύλος Βουλγαρόγλου

BIOCAR

DynoExelixis