Κώστας Καπότης : Σας ευχαριστώ όλους, αλλά η λογική μου λέει να σταματήσω εδώ

Με μια λιτή ανακοίνωσή του ο γνωστός οδηγός Αγώνων Drift Κώστας Καπότης, ενημερώνει πως σταματάει την ενεργό δράση στους Αγώνες και “κρεμάει τα γάντια του”. Η ανακοίνωσή του έχει προκαλέσει διάφορα συναισθήματα σε φίλους και γνωστούς αφού τα περάσματα του δεν άφηναν κανέναν ασυγκίνητο.

Διαβάστε πιο κάτω την ανακοίνωση :

“Είπα να το λήξω πιο σιωπηλά άλλα νοιώθω την υποχρέωση τουλάχιστον σε όλους εσάς που γίνατε fan μου στις πίστες και με ενθαρρύνατε όλα αυτά τα χρονιά (10 για την ακρίβεια) να πω δημοσιά ένα ευχαριστώ κι ότι οι αγωνιστικές μου εμφανίσεις στο drift σε pro επίπεδο τουλάχιστον έφτασαν στο τέλος!!

Σίγουρα οι αγώνες θα μου λείψουν γιατί ο συναγωνισμός είναι στο αίμα μου. Το drifting ήταν τρόπος ζωής για εμένα αλλά η λογική λέει να σταματήσω να αγωνίζομαι εδώ!! Θα προσπαθήσω να έχω έτοιμο το αυτοκίνητο μου καθαρά για χόμπι και προπονήσεις άτυπες, να μεταδώσω στον γιο μου ότι γνώσεις κέρδισα 10 χρονιά και ίσως αν αλλάξουν οι καταστάσεις να συμμετάσχω σε κάποιον αγώνα!!

Ευχαριστώ λοιπόν όλους εσάς, ευχαριστώ όλους τους συναθλητές μου, ευχαριστώ όσους ανά διαστήματα βρέθηκαν διπλά μου και με βοήθησαν σε αυτό που έκανα άλλα περισσότερο ευχαριστώ αυτούς που είναι ακόμα διπλά μου μέχρι τωρα..!!!!

Κάτι τελευταίο … ο στόχος μου από τότε που άρχισα τους αγώνες, επειδή η αίγλη της νίκης και γενικά του αγώνα είναι έντονη, ήταν να κρατηθώ σαν άνθρωπος ο ίδιος χωρίς αλαζονείες και βεντετισμούς και πιστεύω ότι το κατάφερα. Ελπίζω να έχετε κι εσείς την ίδια άποψη!!!

Με εκτίμηση Καπότης Κώστας”