Κοπή Πρωτοχρονιάτικη Πίτας ΑΧΛΕΜΟ

Την Κυριακή 5 Μαρτίου η Αχαϊκή Λέσχη Μοτοσυκλέτας έκοψε την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα , έστω και καθυστερημένα. Ο καιρός πραγματικός σύμμαχος της λέσχης.

Ο χώρος στο θεατράκι της Πάτρας  αναδείχθηκε ιδανικός μιας και η λέσχη αποφάσισε να γεμίσει το πάρκιν της καφετέριας με της μοτοσυκλέτες των μελών της αλλά και των επισκεπτών λεσχών, δίνοντας μια άποψη έκθεσης  στους επισκέπτες. Την ΑΧΛΕΜΟ τίμησαν με την παρουσία τους πολλές λέσχες από όλες σχεδόν τις κοντινές περιοχές αλλά και η πατρινές (ΛΕΚΛΑΜΠ-VESPA CLUB) αλλά και από το αυτοκινητιστικό στερέωμα η πανταχού παρούσα ΦΙΛΜΠΑ.

Στην κυριολεξία το πάρκιν της καφετέριας γέμισε  με κούκλες μηχανές όλων των εποχών αλλά και όλων των βαλαντίων. Υπολογίζουμε πάνω από 300 μοτοσυκλέτες και πάνω από 1000 άτομα που κυριολεκτικά γέμισαν το θεατράκι. Το Δ.Σ. της λέσχης ευχήθηκε για το 2017 σε όλους τους φίλους της μοτοσυκλέτας , καλά και ασφαλή χιλιόμετρα υπενθυμίζοντας σε όλους τη σημασία και την αναγκαιότητα του κράνους, του σωστού εξοπλισμού , αλλά και τη σωστή κατάσταση που επιβάλλεται  να έχει η μοτοσυκλέτα που καβαλάμε.

Εμείς από τη μεριά μας ευχόμαστε το 2017 να είναι όλοι ασφαλείς και να έχουν πάντα τέτοια επιτυχία σε ότι κάνουν. Τέτοιες εκδηλώσεις θέλουμε στην πόλη μας.