Κατάμεστο το Cafe Molos στην κοπή πίτας της ΑΧΛΕΜΟ

Η ΑΧ.ΛΕ.ΜΟ (Αχαική Λέσχη Μοτοσυκλετιστών) έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της, την Κυριακή 26 Ιανουαρίου στο Cafe Molos στον Μώλο της Αγ. Νικολάου.

Με πλήθος κόσμου, όπου γέμισαν ασφυκτικά την μεγάλη και φιλόξενη αίθουσα του Cafe Molos, πραγματοποιήθηκε μια πολύ όμορφη εκδήλωση, με τον Μώλο να γίνεται έστω και για λίγο, μια μεγάλη έκθεση από δίτροχα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους παράγοντες της πόλης καθώς και φίλες λέσχες.

Συγκεκριμένα παρευρέθησαν οι λέσχες Λέσχη Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, Μοτοπαρέα Ναυπάκτου, Λέσχη Μοτοσυκλέτας Αγρινίου ΜΟΤΟ.ΛΕ.Α. Αμαλιάδας, Φίλοι Μοτοπαρέας Ευπαλίου ,GS Club hellas, Vespa Club achaias, Vestrommania, Λέσχη κλασσικής μοτοσυκλέτας Πάτρας, ΛΕ.ΜΟ.ΚΑ. Varadero forum Αθήνας, Μοτοπαρέα Λεωνιδίου, ΠΑ.ΛΕ.ΜΟΤ. Guzzisti hellas, Africa twin club.

Εκτός της καθιερωμένης κοπή πίτας από το ΔΣ, πραγματοποιήθηκαν και βραβεύσεις και δόθηκαν αναμνηστικά, ενώ πολλοί ήταν αυτοί που “έλαβαν” μικρόφωνο και καταχειροκροτήθηκαν.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΧΛΕΜΟ 2018 ευχαριστεί όλους τους φίλους και τα μέλη που παρευρέθησαν και υπόσχεται ένα πολύ δραστήριο 2020.

Ο Παναγιώτης Μπελεζάκης (Πρόεδρος Αχ.Λε.Μο.) μίλησε μαζί μας και είπε χαρακτηριστικά : Ευχόμαστε το 2020 να μας βρει όρθιους και με πολλά χιλιόμετρα στον δρόμο με ασφάλεια. Η μοτοσυκλέτα είναι ένας διαφορετικός τρόπος ζωής, που μόνο αν ζήσεις μπορείς να καταλάβεις. Με τον σωστό εξοπλισμό και με το μυαλό μας καθαρό, ο δρόμος μπορεί να γίνει απολαυστικός. Η Αχ.Λε.Μο. υπόσχεται πως το 2020 θα διοργανώσει πολλές εκδηλώσεις με κοινό στόχο την δημιουργία οδηγικής παιδείας.