Κανονισμοί και Δήλωση Συμμετοχής για το 8o PICK

Στους ρυθμούς του PICK κινείται πλέον όλη η Πάτρα, καθώς η πόλη μετρά αντίστροφα για το 8ο Διεθνές Σιρκουί Καρτ το οποίο θα διεξαχθεί στις 24-25 Σεπτεμβρίου 2016.

Ο τεχνικός και ο συμπληρωματικός κανονισμός έχουν αναρτηθεί ήδη στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης (www.pickpatras.gr,) και του Αυτοκινητιστικού Ομίλου Πατρών ( www.aop.gr) και την Ομοσπονδία Μηχανοκινήτου Αθλητισμού Ελλάδος , (http://www.omae-epa.gr/) όπου όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τις λεπτομέρειες.

Ήδη το ενδιαφέρον για συμμετοχή στους αγώνες είναι πολύ έντονο και όλα δείχνουν ότι το 8ο PICK θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο από πλευράς συμμετοχών τόσο Ελλήνων όσο και ξένων οδηγών.

Όσοι οδηγοί επιθυμούν να πάρουν μέρος στη διοργάνωση, η οποία είναι από τις μεγαλύτερες του μηχανοκίνητου Αθλητισμού μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή αφού οι εγγραφές θα ξεκινήσουν στις 15 Ιουλίου 2016 και ημέρα Παρασκευή.

Η προθεσμία υποβολής των δηλώσεων συμμετοχής λήγει τη Δευτέρα 19/09/2016 (17.00).

Κι εφέτος η Οργανωτική Επιτροπή του 8ου Διεθνούς Σιρκουί Καρτ (Patras International Circuit for Kart – P.I.C.K.) αποφάσισε το κόστος της συμμετοχής στους αγώνες να παραμείνει στα ίδια με τα περσινά επίπεδα ενώ ισχύει και πάλι όσοι οδηγοί υποβάλουν αίτηση μέχρι και τις 24 Αυγούστου να έχουν έκπτωση 30%.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για την κατηγορία ΜΙΝΙ το παράβολο συμμετοχής θα είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Στους αγώνες γίνονται δεκτά καρτ των παρακάτω κατηγοριών: 60 ΜΙΝΙ , ROTAX MICRO MAX, ΛΟΥΞ , SENIOR, ROTAX DD2 MAX – ROTAX DD2 MASTER RMI , ΚZ2 .

Οι ημερομηνίες και τυχόν αλλαγές θα ανακοινώνονται στον πίνακα ανακοινώσεων του Διεθνούς Σιρκουί για Καρτ (www.pickpatras.gr, ) , του Αυτοκινητιστικού Ομίλου Πατρών (www.aop.gr) και την Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος (www.omae-epa.gr ).

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ (WORD)

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ (PDF)

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ LOUX