Ιστορικό Ράλλυ Ελλάδος 2016: Συνέντευξη Τύπου

Στον ιδανικό χώρο για την περίσταση, το Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 13 Μαΐου 2016, το μεσημέρι, συνέντευξη Τύπου για το Ιστορικό Ράλλυ Ελλάδος. Ο διεθνής μας αγώνας, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί ως γνωστόν στις 26 – 29 Μαΐου 2016, αποτελεί τον 4ο αγώνα του Πρωταθλήματος «FIA Historic Rally Championship» και τον 3ο αγώνα του Επάθλου «FIA Historic Regularity Rallies».Το Ιστορικό Ράλλυ Ελλάδος, ένας από τους πιο απαιτητικούς αγώνες των Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων Sporting και Regularity της FIA θα διεξαχθεί σε χωμάτινες και ασφάλτινες διαδρομές, με κέντρο την ιστορική πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας, την πανέμορφη πόλη του Ναυπλίου.

Ο πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής του αγώνα, Γιώργος Σωτηρόπουλος, ευχαρίστησε όλους του παριστάμενους, και περιέγραψε συνοπτικά όλες τις προσπάθειες που έχουν καταβάλει τα στελέχη της ΟΜΑΕ για την άρτια διεξαγωγή του αγώνα, ενώ οι Αλυτάρχες Γιάννης Κέπετζης (Sporting) καιΓιάννης Καράμπελας (Regularity) παρουσίασαν τις λεπτομέρειες της διαδρομής.

.
Πληροφορίες για το Ιστορικό Ράλλυ Ελλάδος μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του αγώνα, www.historic.rallyofgreece.gr.