Ηλιόπουλος και Κύρκος “αγκαλιά” στην κοπή πίτας του ΣΟΑΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΩΝΙΔΑ ΚΥΡΚΟ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΟΑΑ ΓΙΑ ΤΟ 2017

Οι παρόντες βλέπουν και νομίζουν, εγώ όμως ξέρω τι νιώθω.

Τι νιώθω σαν Πρόεδρος του ΣΟΑΑ. Τι νιώθω όταν ο μεγάλος μου αμετανόητος αντίπαλος κερδίζει το φλουρί, γιατί έτσι είχε έμπνευση το Σύμπαν και καλούμαι να τον συγχαρώ και να του ευχηθώ καλή τύχη.

Τι νιώθω σαν Μάριο Ηλιόπουλος για τον Λεωνίδα Κύρκο σε προσωπικό επίπεδο, με όλο το παρελθόν, που έσκυψε να με φιλήσει………. και του απάντησα……….. ‘Ότι δεν θα σε φιλήσω διότι υπάρχουν διαδικασίες κάθαρσης, δεν είμαστε φίλοι και δεν θα παραβώ τις βασικές μου αρχές, το χέρι μου όμως στο δίνω, σου ζητώ να είσαι παρών στις μάχες και σου εύχομαι καλές επιτυχίες’.

Και καλούμαι με τρεις ταυτόχρονες προκλήσεις να ανταποκριθώ στις ευθύνες μου και στα καθήκοντα μου σαν Πρόεδρος του ΣΟΑΑ με αγάπη και αλληλεγγύη μεν, αλλά και στα ιδανικά μου και βασικές αρχές μου σαν άνθρωπος, που πολεμάω τόσα χρόνια για το ΄ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ’ με ανιδιοτέλεια και που επιβεβαιώνω και με αυτήν μου την επιστολή.

Ανέβηκαν πολλές φωτογραφίες στο διαδίκτυο από το χθεσινό event.

Μια λαϊκή ρήση λέει : <<Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις>>……υπάρχουν όμως και οι εξαιρέσεις γιατί αυτές εξάλλου επιβεβαιώνουν και τον κανόνα.

Εγώ λοιπόν με 300 λέξεις ξεκαθαρίζω το τοπίο για να μην δημιουργούνται οφθαλμαπάτες.

Άλλο έργο είχε ο Μάριο Ηλιόπουλος σαν Πρόεδρος του ΣΟΑΑ της καρδιάς του σπορ χθες για όλους τους αγωνιζόμενους και για τον νικητή του Πρωτοχρονιάτικου φλουριού που μοιράζει θετικότητα, τύχη και ευτυχία.

Άλλο έργο έχει ο Μάριο Ηλιόπουλος έξω από το ΣΟΑΑ σήμερα, σε προσωπικό και αγωνιστικό επίπεδο, που πολεμάει εναντίον του κατεστημένου και του στημένου και που πάντα θα πολεμάει για την διαφάνεια και τα ιδανικά του. Εξάλλου γνωρίζουν καλά αυτοί που έχουν υποχρέωση έναντι του κόσμου και του σπορ γενικότερα τι θα έπρεπε να έχουν κάνει, τι έκαναν και τι δεν έκαναν.

Γιατί η ιστορία γράφει και όλοι γνωρίζουν who is who.

Θα παραμείνω για κάποιο χρονικό διάστημα Πρόεδρος του ΣΟΑΑ με ότι αυτό συνεπάγεται, αλλά θα παραμείνω για πάντα ο Μάριο με τα ιδανικά του, την αγάπη και την ψυχή του και θα εύχομαι κάθε χρονιά σε όλους τους αγωνιζόμενους και στον νικητή του φλουριού της πρωτοχρονιάτικης πίτας Καλή Χρονιά, Υγεία και καλή τύχη και όλοι να είναι πάντα παρών στην Μάχη.

Τα όνειρα η αισιοδοξία και η επιμονή είναι όμορφα και δημιουργικά πράγματα. Αγαπώ το σπορ και η αγκαλιά μου θα είναι ανοιχτή για όλο τον κόσμο που το αγαπά και συμβάλει σε αυτό.

Μάριο Ηλιόπουλος