Η Sillas Racing στο 40ο Ράλλυ Παλάδιο

Η Sillas Racing με το νέο της αγωνιστικό Citroen C2 R2, συμμετείχε στο 40ο Ράλλυ Παλάδιο,  τελευταίο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ Ασφάλτου, το Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019.

Με τον αγώνα να πραγματοποιείται σε  3 σκέλη, ημέρα και νύχτα, ήταν ιδανικός για δοκιμές του νέου αγωνιστικού της ομάδας σε μικτές συνθήκες με σκοπό την εκμάθηση του και τη συλλογή δεδομένων.

Η Sillas Racing ευχαριστεί θερμά τον αποκλειστικό χορηγό της ομάδας, KINETIC PETROL & GAS χάρη στον οποίο συμμετείχε στο 40ο Ράλλυ Παλάδιο, με τα χρώματα της KINETIC PETROL &GAS πάνω στο Citroen C2 R2 της ομάδας, καθώς και την Dofis Racing για τη άρτια προετοιμασία και υποστήριξη που παρείχε πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Στο αγωνιστικό μέρος, με το πλήρωμα των Γιώργου Σύλλα – Πηνελόπης Αναστασοπούλου να έχει ως σκοπό τη συλλογή αγωνιστικών δεδομένων και όχι τη βαθμοθηρία, το Citroen C2 R2 κινήθηκε σβέλτα σε κάθε σκέλος (ημέρα & νύχτα)  δείχνοντας μέρος των δυνατοτήτων του ενόψει των ασφάλτινων αγώνων της νέας χρονιάς 2020.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η ομάδα να φτάσει στη ράμπα του τερματισμού στο 40ο Ράλλυ Παλάδιο, ολοκληρώνοντας τον αγώνα στην Τρίτη θέση F2 κατηγορίας των δικίνητων καθώς και  στην Δεύτερη θέση C5 / A6, κατηγορίας των 1600 κυβικών.

Το πλήρωμα επιθυμεί να ευχαριστήσει τους Γιάννη Σύλλα,  Μιχάλη Σύλλα, & Μάνο Κλωθάκη  για την στήριξη & κατανόηση που του παρέχει σε όλες της δραστηριότητες της ομάδας.

Ραντεβού στα βουνά το 2020!

Sillas Racing