Η Retrofitlab στο νέο βίντεο κλιπ της Αναστασίας Γκιουζέφ

Η εταιρία Retrofitlab με έδρα την πανεπιστημίου 84 στην Πάτρα, ξεκίνησε την λειτουργία της, την 1η Απριλίου 2019, με δραστηριότητα στον χώρο του αυτοκινήτου και της μοτοσυκλέτας.

Η Retrofitlab ειδικεύεται σε μεταποιήσεις και αναβαθμίσεις φαναριών αυτοκινήτου, μοτοσυκλέτας αλλά και οποιουδήποτε οχήματος με γνώμονα την απόδοση αλλά και το ωραίο look. Επίσης στο χώρο της μπορείτε να τοποθετήσετε στα παράθυρα του αυτοκινήτου σας αντηλιακές μεμβράνες  (φιμέ) αλλά και να βρείτε υπηρεσίες detailing με τελευταίας τεχνολογίας υλικά υψηλής ποιότητας. Αξεσουάρ παντός τύπου και λύσεις σε έναν φιλόξενο χώρο.

Ο ιδιοκτήτης κ. Βλάσσιος Φράγκος αναλαμβάνει να μεταμορφώσει το όχημά σας. Στόχος της εταιρείας είναι, κάθε αυτοκίνητο που εισέρχεται στον χώρο, να φεύγει έτοιμο, ελεγμένο σε όλα τα σημεία που υπάρχουν λαμπτήρες.

Η Retrofitlab πλέον πρωταγωνιστεί στο νέο βίντεο κλιπ της Αναστασίας Γκιουζέφ με τίτλο “Asterakiamou”, αφού το ο ιδιοκτήτης κ. Βλάσσης Φράγκος “άλλαξε τα φώτα” στο VW Passat που συμμετέχει στο βίντεο, με το όνομα της Αναστασίας να “λαμπιρίζει”….