Η Radio Star αντιπρόσωπος των Steg italy, Audiosystem Italy και Awave

Το κατάστημα RADIO STAR είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει, την συνεργασία του και την αποκλειστική αντιπροσώπευση Λιανικής-Χονδρικής πώλησης της εταιρείας Steg italy, Audiosystem Italy και Awave στην Ελλαδα!

Η Steg italy, Audiosystem Italy και Awave, είναι ένας όμιλος εταιριών που ιδρύθηκε το 1989 στην Ιταλία και έκτοτε έχει καθιερωθεί ως ένα από τα πιο μεγάλα brand στο κομμάτι του car audio! Ενώ η φιλοσοφία της είναι αυτή που την κάνει να ξεχωρίζει:

κατασκευή ΜΌΝΟ την Ιταλία
κατασκευή ΜΌΝΟ με Ιταλικά ανταλλακτικά
κατασκευή στο ΧΕΡΙ
κανένας περιορισμός στην ποιότητα κατασκευής και στην ποιότητα αναπαραγωγής ήχου.

Με την νέα γκάμα του 2019-20 της εταιρείας σε ενισχυτές να αρχίζει από πιο συμβατικούς των 300 watt και να φτάνει ακόμα και πολύ παραπάνω των 7000rms με full range για οδήγηση συστοιχίας ηχείων η σαμπ, ενώ στο κομμάτι του Sound Quality σε ενισχυτές τάξης Α με αναπαραγωγή ήχου που θυμίζει στούντιο!

Παράλληλα στο κομμάτι των ηχείων αρχίζει με συμβατικά ηχεία για μια αναβάθμιση εργοστασιακού σύνολου και φτάνει σε κομμάτι αγωνιστικό με ηχεία κορυφαίας απόδοσης, καθώς φυσικά και στο κομμάτι του sound quality με ηχεία ακόμα και με κεραμικό κώνο και καταλήγει σε λύσεις για εργοστασιακή εφαρμογή συνόλων αναβάθμισης ήχου για επιλεγμένες εταιρίες αυτοκίνητων.

Τα προϊόντα είναι άμεσα διαθέσιμα, στο κατάστημα της RADIO STAR στην Πάτρα (Αγ. Σοφίας 52)!