Η Racing Star δηλώνει το παρόν στο 6ο Patras Motor Show

Ένα από τα πιο δυνατά καταστήματα στον χώρο του Αγωνιστικού εξοπλισμού είναι η Racing Star του Νϊκου Κουτσουδάκη και δεν θα μπορούσε να λείψει από την καλύτερη έκθεση Μηχανοκίνητου Αθλητισμού της Ελλάδας.

Η ΦΙΛ.Μ.Π.Α (Φίλοι Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Πάτρας) διοργανώνει, στις 2 -3 & 4 Σεπτεμβρίου 2016,  για 6η συνεxόμενη χρονιά, το Patras Motor Show (P.M.S), στον  Μόλο της Αγ. Νικολάου,

Η εκδήλωση τελεί υπό την Αιγίδα του Δήμου Πατρέων, με συνδιοργανωτές τον Ο.Λ.ΠΑΤΡΩΝ ΑΕ., το Εργαστήριο Ηλεκτρομηχανικής Μετατροπής Ενέργειας του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ και την υποστήριξη του ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ.

Το PMS και φέτος θα προβάλει κάθε μορφής Μηχανοκίνητο Όχημα με ιδιαίτερη έμφαση στα Οργανωμένα CLUBS Αυτοκινήτων και Μοτοσυκλετών, τα Αγωνιστικά αυτοκίνητα, τις Αντίκες, τις Φόρμουλες, τις Ιδιοκατασκευές, τα Ιστορικά οχήματα, εκθέματα Αντιπροσωπειών αλλά και λοιπές Επιχειρήσεις.

Φυσικά, περιλαμβάνονται events και διαγωνισμοί για 38 κατηγορίες, επιδείξεις νέων μοντέλων Αυτοκινήτων και Μοτοσυκλετών από Αντιπροσωπείες, συναυλίες, αλλά και ο καθιερωμένος πλέον διαγωνισμός γνώσεων με την Ονομασία “QUESTIONS & MOTORS”.

Για πρώτη φορά φέτος θα διεξαχθεί και DB Contest by 6o PMS όπου αυτοκίνητα θα αναμετρηθούν για το πιο δυνατό ηχοσύστημα.