Η ΛΑΜΚΕ στο 11ο PICK EKO RACING 100 με τους Μποχώρη και Περίφανο

Από Βορά μέχρι Νότο θα είναι η παρουσία της ΛΑΜΚΕ αυτό το σαββατοκύριακο. Στην Πάτρα διεξάγεται ο 11ος διεθνής αγώνας κάρτ ή το 11ο PICK PATRAS και δύο αγωνιζόμενοι της λέσχης μας θα είναι εκεί για να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις του διήμερου που θα πλαισιώσουν τους αγώνες. Συγκεκριμένα θα λάβουν μέρος στο πρόγραμμα επίδειξης DRIFT, κινούμενοι με το πλάι στους δρόμους της Πάτρας προς τέρψιν του κοινού.

Ο Αχιλλέας Μποχώρης με το μοναδικό, θηριώδες, πισωκίνητο Audi A4 RS6 των πολλών εκατοντάδων ίππων, θα «καπνίσει» για δεύτερη χρονιά τους θεατές της διοργάνωσης. Φέτος όμως δεν θα είναι μόνος καθώς θα υπάρχει και ακόμη ένα αυτοκίνητο πολλών εκατοντάδων ίππων… Ο Δημήτρης Περίφανος θα οδηγήσει το Opel Kadett turbo του Δημήτρη Κακαράντζα που πριν λίγες ημέρες πήρε την 2η θέση της Formula Saloon turbo δικίνητα (FST2) στη ανάβαση Πορταριάς, σε γωνίες αντίστοιχες με του audi.

Καλή επιτυχία στους αγωνιζόμενους του 11ου PICK PATRAS, καλή επιτυχία στους διοργανωτές και οι θεατές να απολαύσουν το πλούσιο θέαμα.