Γυναικεία Ματιά : Μια “κυρία” στα Motor Show

της Βάσως Μπατάλη

 

Ένα γεγονός που μετατράπηκε σε θεσμό και μένει αναλλοίωτος στον χρόνο. Μια εκδήλωση που σημειώνει μεγάλη επιτυχία, με Πανελλήνια αναγνωρισιμότητα για τους “petrolhead” και όχι μόνο. Όσο και να θεωρείς τον εαυτό σου ‘’άσχετο’’ με τον χώρο αυτό, ο τρόπος με τον οποίο θα σε συνεπάρει όλη αυτή η γιορτή, θα σε κάνει να ενταχθείς και να το ζήσεις στο έπακρο.

Είναι δεδομένο πως, όσο «κυρίες» και να είμαστε, το αυτοκίνητο και η μηχανή είναι ένα καθημερινό σημείο αναφοράς, αφού θέλοντας και μη, το χρησιμοποιούμε κατά κόρον. Έτσι η «Γυναικεία Ματιά» δεν θα μπορούσε να λείψει από μια εκδήλωση τέτοιου είδους, αφού μας αφορά και είναι μέρος του life style μας.

Πλήθος κόσμου συγκεντρώνεται από πολλά μέρη της Ελλάδας στον Μόλο της Αγίου Νικολάου, όπου πραγματοποιείται αυτή η εκδήλωση. Η προσέλευση των ατόμων φέτος ξεπέρασε κάθε προσδοκία, με τον παράγοντα “Ferrari Days” να κάνει την διαφορά και κερδίζει τις εντυπώσεις, ειδικά του γένους θηλυκού.

Το κλίμα που επικρατεί και όλο αυτό το πάθος προς τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, σε προκαλεί να γίνεις μέρος του. Να ενημερωθείς και να θαυμάσεις ένα προς ένα τα αυτοκίνητα και τις μηχανές που εντυπωσιάζουν.  Φέτος, είχαμε και την τιμή να φιλοξενήσουμε το πιο δημοφιλές club των Ferrari από την Ιταλία ‘’Passione Rossa’’ το οποίο γιόρτασε τα 20α γενέθλιά του χαρίζοντας μια διαφορετική νότα στην πόλη μας αλλά και στον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Στατική έκθεση, περίπτερα με επιχειρήσεις και χορηγούς γύρω από αυτόν τον χώρο καθώς και αρένα με εντυπωσιακά shows δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για να στεφθεί με επιτυχία η μεγαλύτερη ξέφρενη γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Μια γιορτή που τα έχει όλα. Εσύ ακόμα να ζήσεις αυτή την εμπειρία; Πάρε το ρίσκο κι έλα! Μέχρι να το δοκιμάσεις δεν μπορείς να ξέρεις αν θα σου κινήσει το ενδιαφέρον ή όχι. Έχει και Ferrari, πάμε μια βόλτα;!

Κυρίες μου. Βάλτε στην ζωή σας, το στυλ, την ζώνη και το κράνος, γιατί σε λίγο καιρό έχουμε και MotorWest.