Φτάνουν απόψε στο νέο λιμάνι της Πάτρας οι πρώτες 130 κούκλες της Touramical!

Φτάνουν απόψε στο νέο λιμάνι της Πάτρας μέσω της Anek Lines τα πρώτα 130 αυτοκίνητα ιστορικού και κλασικού τύπου της Touramical, της μεγαλύτερης εταιρείας στο είδος της στον κόσμο, ξεκινώντας το tour της στην χώρα μας μέσα από την Δυτική Ελλάδα.

Τα πρώτα 130 αυτοκίνητα θα φτάσουν στις 21:00 το βράδυ της Τετάρτης από το λιμάνι της Αγκόνα στην Πάτρα μέσω ειδικών νταλικών που τα μεταφέρουν από την Αμβέρσα στην έδρα της βελγικής εταιρείας. Τα υπόλοιπα 140 αυτοκίνητα από τα 270 στο σύνολο θα έρθουν την Παρασκευή.

Τα αυτοκίνητα αυτά θα μεταφερθούν στο αεροδρόμιο του Αράξου από όπου θα ξεκινήσει και το ταξίδι τους στην Ελλάδα. Στο μεταξύ, το πρωί της Παρασκευής θα ξεκινήσουν να φτάνουν στο αεροδρόμιο και οι πρώτοι οδηγοί των ιστορικών αυτοκινήτων που παίρνουν μέρος στο φετινό tour χωρισμένοι σε τρία γκρουπ.

Όπως ήδη έχει γράψει το patrasevents.gr το πρώτο γκρουπ θα φτάσει στις 11:30 το πρωί της Παρασκευής και τα υπόλοιπα δύο, το πρωί του Σαββάτου και της Κυριακής. Πρόκειται για ένα μεγάλο tour που θα διασχίσει όλη σχεδόν την Πελοπόννησο και την Δυτική Ελλάδα, φτάνοντας από την Πύλο έως και τα Γιάννενα, με ενδιάμεσες στάσεις.

Ξεχωριστή στάση θα γίνει, σύμφωνα με το πρόγραμμα των διοργανωτών, στο Καλλιμάρμαρο όπου τo καθένα από τα τρία γκρουπ των ιστορικών αυτοκινήτων θα σταθμεύσουν για μία μέρα, δίνοντας έτσι την δυνατότητα στους φίλους του ιστορικού αυτοκινήτου να απολαύσουν αυτά τα σπάνια και πανάκριβα μοντέλα από κοντά.

ΠΗΓΗ : https://www.patrasevents.gr/