ΦΙΛΜΠΑ και Straight Outta Patras προπονήθηκαν και πρόσφεραν θέαμα

Η ΦΙΛΜΠΑ και το “Straight Outta Patras” διοργάνωσαν ακόμα ένα Track Day, δίνοντας την ευκαιρία ακόμα μία φορά στους αθλητές οδηγούς να κάνουν μια οργανωμένη προπόνηση, υπό το πρωτόκολλο υγιεινής που έχει εκδώσει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Η προπόνηση πραγματοποιήθηκε στην αδειοδοτημένη πίστα της KartMania στα Βραχναίικα Πατρών την Κυριακή 30 Αυγούστου το απόγευμα.

Με την ζέστη να είναι αντίπαλος για τις αντοχές των αθλητών αλλά και των μηχανικών συνόλων, οι αθλητές τίμησαν την διοργάνωση και κέρδισαν εμπειρία στην προπόνηση εντός αγωνιστικού χώρου. Οι συμμετοχές άγγιξαν τις 25, ενώ άξιο λόγου είναι η τήρηση των μέτρων υγιεινής.

Το καφέ της KartMania φιλοξένησε τον σωστό αριθμό καθήμενων, με τις απαραίτητες αποστάσεις, που απόλαυσαν πλούσιο θέαμα.

Για ακόμα μία φορά τις εντυπώσεις κέρδισαν τα αυτοκίνητα που έκανα προπόνηση στο Drift, αφού εκεί το θέαμα είναι πιο εντυπωσιακό. Στην προσπάθεια των πολλών όμως απέναντι στο χρονόμετρο, τα πειράγματα μεταξύ των οδηγών, έφεραν πολύ καλούς χρόνους, παρά την αυξημένη θερμοκρασία της ασφάλτου.