ΦΙΛΜΠΑ – Alfa Romeo Patras Friends – JDM Elite Team Έκοψαν τις πίτες τους

 Το Αθλητικό Σωματείο ΦΙΛΜΠΑ (Φίλοι Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Πάτρας) και τα Club Alfa Romeo Patras Friends και JDM Elite Team έκοψαν μαζί τις Πρωτοχρονιάτικες Πίτες τους, την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 10:30 στον χώρο της πίστας ΚΑΡΤΜΑΝΙΑ στα Βραχναίικα Πατρών.

Πιστή στο ραντεβού της η ΦΙΛΜΠΑ για 8η συνεχή χρονιά, με την υποστήριξη σχεδόν σύσσωμου του Αυτοκινητιστικού και του Μοτοσυκλετιστικού φίλαθλου κόσμου, πραγματοποίησε την Φιλανθρωπική εκδήλωση «EVENT4KIDS», όπου συγκεντρώθηκαν απαραίτητα εφόδια για το Φ/Σ «Κιβωτός Αγάπης».

Το παρόν στην Εκδήλωση έδωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαίας Γρηγόρης Αλεξόπουλος, Εκπρόσωπος του Δήμου Πατρέων, o κ. Σπύρος Στεφανόπουλος και οι Λέσχες – Club, 4χ4 Πάτρας “Skarta Ekato”, ΑΧΛΕΜΟ 2018, Vespa Club Achaias, ΜΟΠ,  Fiestamaniacs, Patras Car Audio Club, Laxtaras Sound και Too Loud For You.

Αμέσως μετά την καθιερωμένη κοπή ακολούθησαν οι βραβεύσεις των αθλητών της ΦΙΛΜΠΑ όπου συμμετείχαν σε αγώνες το 2018, ενώ το Alfa Romeo Patras Friends βράβευσε τους Καπετανάκη Μάρκο, Καπετανάκη Νίκο, Κληρόπουλο Νάσο, Παπαδόπουλο Ιορδάνη, Ανδρουτσόπουλο Κώστα, Σίνο Άγγελο και τις Λέσχες ΦΙΛΜΠΑ και ΜΟΠ  για την πολύτιμη προσφορά τους στην ομάδα. Ακολούθησε Track Day με πάνω από 30 αυτοκίνητα να δίνουν το παρόν, για τον φιλανθρωπικό αυτό σκοπό.