Έτοιμος και για το 2020 ο Ηρακλής Λεόντης με το Nissan 400SX

Έτοιμο να ριχτεί στις μάχες είναι πλέον το Nissan 400SX του Ηρακλή Λεόντη και ο στόχος για το 2020 δεν είναι άλλος εκτός από το βάθρο, με το Nissan, να δηλώνει 100% μάχιμο και έτοιμο να ριχτεί στην μάχη σε αγώνες και εντός συνόρων αλλά και εκτός.

Φυσικά την εξωτερική εμφάνιση επιμελείται ο ίδιος ο οδηγός, αφού ο Ηρακλής ως μετρ του είδους (πλήρης κάλυψη οχημάτων με αυτοκόλλητο – BIZZARE STICKERS), κάνει τα μαγικά του και το αποτέλεσμα τον δικαιώνει (γράφουμε καλά λόγια γιατί είναι και το αυτοκόλλητο μας, πάνω στο αμάξι).

Το μηχανικό σύνολο, επιμελούνται και φέτος ο μηχανικός Dimitris Skourlas και η ntts.gr, με τον προγραμματιστή ΕΥΤΥΧΗΣ ΜΠΡΙΛΛΑΚΗΣ και την Link ECU. Τα “θορύβια” τα έχει αναλάβει η GPexhaust και φυσικά οι Energie Racing Parts για όλα τα καλούδια του αγωνιστικού.

Την παροχή των αμέτρητων ελαστικών και για το 2019 έχει αναλάβει η Infinity Tyres και ο  Egglezopoulos Manolis, που στηρίζει την προσπάθεια του Ηρακλή εδώ και αρκετά χρόνια.

Υποστηρικτές της προσπάθειας είναι η Αξοτεχνική – Axotechniki, η Bardahl, η Racing Star, η Doxakis Custom Paint και η εταιρεία towbars του Κωνσταντίνου Καρακατσούλα.

Φυσικά το automotopatras.gr θα είναι για ακόμα μία χρονιά δίπλα στην προσπάθεια του Έλληνα Αθλητή ως Χορηγός Επικοινωνίας, μαζί με το περιοδικό 4troxoi και το carfreaks.gr