Επιστρέφει ο Μάγγελ Γιώργος στις Αναβάσεις | Η Αγωνιστική Λέσχη ΕΛΛΑΔΑ στηρίζει τους βετεράνους οδηγούς

Μετά από αρκετά χρόνια απουσίας ο βετεράνος Πρωταθλητής οδηγός αγώνων Μάγγελ Γιώργος επιστρέφει στους αγώνες Αναβάσεων και συγκεκριμένα στην Ανάβαση Διονύσου που θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σαββατοκύριακο.
Την προσπάθεια του στήριξε έμπρακτα από την πρώτη στιγμή η Αγωνιστική Λέσχη Ελλάδα και ιδιαίτερα η κυρία Φωτεινή Ψαρράκου που δείχνει ότι ξέρει να αναγνωρίζει τις προσπάθειες ανθρώπων που έχουν αφιερώσει την ζωή τους στο μηχανοκίνητο αθλητισμό.
Ο Μάγγελ Γιώργος δεν θα αγωνιστεί αυτή την φορά με το θρυλικό NSU TT που έχει γράψει τεράστια ιστορία στα Ελληνικά βουνά και στις Ελληνικές πίστες αλλά θα είναι στην κατηγορία των ιστορικών με ένα Suzuki Swift MK1.
Στόχος του βετεράνου οδηγού είναι ένας καλός αγώνας χωρίς απρόοπτα και γιατί όχι μια ακόμα διάκριση στην κατηγορία του.
Την προσπάθεια του κατά την διάρκεια του διημέρου θα στηρίξει ο Ιωάννης Καλαιτζιάν και η Μαριάννα Καλογηράτου ενώ χορηγός επικοινωνίας είναι το Kartnews.gr
Το 2008 στο Σιρκουί Τατοίου ήταν ο μόνος από την παλιά γενιά οδηγών που βρέθηκε ξανά στην πίστα και φυσικά οι αναμνήσεις ήταν ατελείωτες…
Ο Μάγγελ Γιώργος με την Φωτεινή Ψαρράκου
Ο Μάγγελ Γιώργος ανέφερε σχετικά λίγο πριν τον αγώνα:
Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ την Λεσχη Αυτοκινήτου ΕΛΛΑΔΑ και ιδιαίτερα την κυρία Φωτεινή Ψαρράκου που εκτιμά τους βετεράνους οδηγούς αγώνων και μου έδωσε την ευκαιρία να τρέξω ξανά μετά από αρκετά χρόνια δυστυχώς όχι με το θρυλικό NSU TT που όλοι με ξέρατε αλλά με το Ιστορικό Suzuki swift mk1. Επίσης ευχαριστώ τον Ιωάννη Καλαϊτζιαν και την Μαριάννα Καλογηράτου που με βοηθάνε σε αυτόν τον αγώνα.
Επιμέλεια: Ασημακόπουλος Χρήστος