Επιστολή στην ΟΜΑΕ έστειλαν οι Οδηγοί της “Ν2” για τα πρόσφατα γεγονότα

Η πιο κάτω επιστολή έφτασε στα γραφεία της ΟΜΑΕ υπογραμμένη από 28 Αθλητές, που ζητούν από την αρχή του σπορ να αναλάβει να ξεκαθαρίσει το τοπίο με την “κακή” ερμηνεία του Τεχνικού Κανονισμού της Ν2.

Οι υπογράφοντες οδηγοί, ζητούν χωρίς καμία αμφιβολία, αυστηρούς αλλά δίκαιους και ξεκάθαρους κανονισμούς, που δεν θα αμαυρώνουν την προσπάθεια και τον κόπο κανενός.

Το automotopatras.gr σας παραθέτει την επιστολή αυτούσια :

 

ΠΡΟΣ ΤΗΝ Ο.Μ.Α.Ε.

Οι αγωνιζόμενοι της κατηγορίας Ν2 και γενικότερα της ομάδας Ν, μετά τα πρόσφατα γεγονότα στις αναβάσεις “Μοσχοκαρυάς” και “Κύμης”, θέλουν να καταλάβουν και να κατανοήσουν τον Τεχνικό Κανονισμό γιατί προφανώς υπάρχουν παρανοήσεις.

Σας παραθέτουμε την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ του Τ.Κ.J254 άρθρο 6.3 (ΑΝΑΡΤΗΣΗ), όπως εσείς έχετε μεταφράσει:

“Oι αντιθορυβικοί σύνδεσμοι (silentblock) μπορούν να αντικατασταθούν με αρθρώσεις τύπου Uniball μόνο με την προϋπόθεση ότι τα ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΑΝ ΟΔΗΓΟΙ. Μόνο για ράλλυ στην Αφρική οι αντιθορυβικοί σύνδεσμοι μπορούν να αντικατασταθούν με αρθρώσεις τύπου Uniball ακόμα και αν τα αμορτισέρ λειτουργούν σαν οδηγοί.”

Μην μας μπερδεύεται με τις Αγγλικές ή Γαλλικές διατυπώσεις των κανονισμών. Διαβάζουμε τις Ελληνικές όπως εσείς έχετε μεταφράσει.

Πριν 2 χρόνια έγινε προσπάθεια να συμμαζευτούν λίγο τα πράγματα στην κλάση Ν2, και προσπαθήσαμε να κατανοήσουμε τους κανονισμούς.
Στην ανάβαση Μοσχοκαρυάς ελέγχθηκαν τα αυτοκίνητα του κ. Φούντα και του κ. Θέου και έχοντας “ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ” (Uniball στα πίσω αμορτισέρ),το μεν ένα βρέθηκε σύννομο και στο άλλο επιβλήθηκε ποινή 10”.

Στο αυτοκίνητο που βρέθηκε σύννομο στη Μοσχοκαρυά, από τον ίδιο τεχνικό έφορο, επιβλήθηκε ποινή 10” στην Κύμη για “ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ”.
Σας παρακαλούμε ξεκαθαρίστε το πρόβλημα γιατί δεν μπορεί την χαρά του αγώνα, να την μετατρέπουμε σε μιζέρια της ερμηνείας των κανονισμών.

 

 

ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ (ΑΡΙΘΜΟΣ 28)

ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ

ΜΠΑΡΚΟΝΙΚΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ

ΠΕΝΕΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΝΙΚΟΛΟΥΔΑΚΗΣ ΚΛΕΑΝΘΗΣ

ΤΡΑΚΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΘΕΟΣ ΚΙΜΩΝΑΣ

ΜΙΛΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ

ΜΕΝΟΥΝΟΣ ΑΛΕΞΗΣ

ΚΑΛΟΓΗΡΑΣ ΜΑΚΗΣ

ΠΡΙΝΕΑΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

ΔΕΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΤΡΑΚΑΚΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ

ΜΠΡΙΛΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΚΟΥΝΙΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΒΡΑΝΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ ΠΟΛΥΔΩΡΟΣ

ΜΠΟΥΡΟΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΗΣ

ΠΟΛΑΤΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΤΣΕΠΕΤΟ ΜΠΑΜΠΗΣ

ΜΠΕΝΟΥΚΑΣ ΜΑΡΙΝΟΣ

ΒΟΛΙΡΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΧΟΛΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΚΑΚΑΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΤΣΟΥΡΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ