Επίσημη πρώτη για το Skoda Fabia R5 του Τζαμπάζη

Η πρώτη Ελληνική Fabia R5 έκανε το ντεμπούτο της στο 7ο Ράλλυ Ronde di Sperlonga στο San Marino τον περασμένο Δεκέμβρη. Ο ευτυχής ιδιοκτήτης Διαμαντής Τζαμπάζης με συνοδηγό τον Χρήστο Κουζιώνη έκαναν τα πρώτα τους αγωνιστικά χιλιόμετρα επί Ιταλικού εδάφους κάνοντας μια εμφάνιση προσαρμογής με το νέο τους απόκτημα.

Ευτυχώς ήρθε η ώρα να το δούμε και επί Ελληνικού εδάφους σε ρυθμούς αγώνα, αφού το πλήρωμα αποφάσισε να το παρουσιάσει επίσημα. Η τοποθεσία και ο χρόνος είναι επτασφράγιστο μυστικό μέχρι στιγμής για λόγους ασφαλείας, κάτι που όμως δεν θα αργήσει να ανακοινωθεί και επίσημα.

Το SkodaClubPelopponisou φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει αφού είναι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα πως η τρέλα τελικά πάει στα βουνά. Τα μέλη του Club θα έχουν την ευκαιρία να είναι από τους πρώτους που θα απολαύσουν το Τσέχικο στολίδι από κοντά με τους Διαχειριστές για μία ακόμη φορά να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στο κομμάτι της διοργάνωσης.

Τα παράλληλη event δεν θα λείψουν αφού ένα από αυτά θα είναι η κλήρωση μπουφάν, μπλούζας και σκούφου της ομάδας της Tzampazis racing team. Εμείς ελπίζουμε και ευχόμαστε να γίνει κλήρωση και για συνοδήγηση.

Την εκδήλωση στηρίζουν οι 4Troxoi, το automotopatras.gr, η Kirkos Racing Team, η Auto Μηχανική, η Τζαμπάζης Κατασκευαστική και το ΜΑΖΙ.