Έκοψε την πίτα του το LSD TEAM

Την Κυριακή το πρωί έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του το LSD TEAM στις 11:00, στο υπέροχο Cuppa Cafe στον Σκλαβενίτη Γλαύκου.

Με τον καιρό να μην είναι σύμμαχος η «λόξα» για την ρόδα δεν μπόρεσε να κρυφτεί αφού πάνω από 50 αυτοκίνητα έδωσαν το παρόν σε αυτή τη μικρή γιορτή. Το Café Cuppa φιλοξένησε την Εκδήλωση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, όπου γέμισε με τους τρελαμένους της αυτοκίνησης.

Ο Υπεύθυνος του Club Βασίλης Τσιρίκος έκανε την καθιερωμένη κοπή πλαισιωμένος από τους συνεργάτες του, ενώ ευχήθηκε για την νέα χρονιά.

Το automotopatras.gr βρέθηκε στον χώρο και μίλησε με τον Βασίλη Τσιρίκο που είναι ο διαχειριστής του Club : «»Από το 2011 και την ίδρυσή μας, είμαστε εδώ για να μοιραζόμαστε την αγάπη μας για την ρόδα με όλο τον κόσμο. Δεν έχει σημασία η μορφή της ρόδας ή το μέγεθος ή το σήμα μπροστά στο καπό. Έχουμε αγάπη για την μηχανοκίνηση και την φωνάζουμε. Ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο υγεία, πολλά πολλά χαμόγελα και υπομονή. Όλα θα πάνε καλά αν πιάνουμε ο ένας το χέρι του άλλου και κοιτάμε μπροστά.»