Έκοψε την πίτα της η ΠΑΛΕΜΟΤ

Με πολύ μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η Κοπή Πίτας της Λέσχης μας την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020 στον χώρο των Υψηλών Αλωνίων Αιγίου.
Η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία και η συμμετοχή λεσχών από όλη την Ελλάδα βοήθησαν να πραγματοποιηθεί μία πάρα πολύ όμορφη εκδήλωση στην καρδιά του Αιγίου.

Ξεκινήσαμε λοιπόν με τις βραβεύσεις των αθλητών μας,των μεγάλων χορηγών μας κ.Αναστασόπουλο Κωνσταντίνο ΚΡΙΝΟΣ Α.Ε. και κ.Καπετσώνη Θεοφάνη ΑΚΡΟΣ ΑΤΕ και συνεχίσαμε με τον καλεσμένο μας Ηλία Βροχίδη Elias Vrohidis που μας ΄΄ταξίδεψε΄΄ με την παρουσίαση των ταξιδιών του σε ΑσΙα και Αφρική.

Σε ευχαριστούμε Ηλία και σου ευχόμαστε υγεία και καλά ταξίδια να έχεις!!
Να ευχαριστήσουμε την δημοτική αρχή για όλη την βοήθεια και ιδιαίτερα τον δήμαρχο κ.Δημήτρη Καλογερόπουλο που μας τίμησε με την παρουσία του.
Να ευχαριστήσουμε επίσης όλες τις λέσχες που συμμετείχαν:

Μ.Ο.Π Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Πάτρας

ΑΧΑΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ ΑΧ.ΛΕ.ΜΟ 2018

GSmotoclub.gr 

RideWild.gr 

Μοτοπαρέα Λεωνιδίου (motoparea leonidio) 

ΛΕ.ΜΟ.Κ.Α Κάτω Αχα΄ί’α 

ΦΙΛΜΑ Φίλοι μοτοσυκλέτας Αργολίδος

V-STORMMANIA ΠΑΤΡΑΣ

Επίσης μια εκδήλωση δεν θα μπορούσε να είναι επιτυχημένη χωρίς τους χορηγούς της Σπυρος Ρηγοπουλος Ηχητικά MELODY και Αρτοποιείο Μπομποτσιάρης “Ο Ξυλόφουρνος”,και φυσικά τους δωροθέτες (καταστήματα Αιγίου-Πατρών)που με τις προσφορές τους βοήθησαν στο να έχουμε μία επιτυχημένη λαχειοφόρο..!!
Ευχαριστούμε επίσης το κατάστημα VOSTIZZA PSITOCAFE που μας φιλοξένησε στον υπέροχο χώρο του!!

 

έλος να ευχαριστήσουμε όλα τα μέλη της Π.Α.ΛΕ.ΜΟΤ. για την βοήθειά τους και πάντα όλοι μαζί να προσπαθούμε για το καλύτερο αποτέλεσμα!!
Να είμαστε όλοι καλά και του χρόνου με υγεία,καλούς αγώνες στους αθλητές μας και καλά και με ασφάλεια χιλιόμετρα για όλους μας!!