Έκοψαν την πίτα τους οι «VStromManiacs»

Στην Καλλιθέα σε μια πολύ όμορφη παραδοσιακή Ταβέρνα έκοψε την πίτα τους η πιο ομαδική παρέα, με κοινό παρονομαστή το Suzuki V-Strom.

Πάνω από 70 μέλη και φίλοι του Club «V-Strom Mania-Hellas» γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά πως η αγάπη για την ρόδα δεν έχει όρια, φραγμούς και κόμπλεξ. Η γιορτή κύλησε πραγματικά μέσα σε ένα πολύ θερμό κλίμα με άφθονο φαγητό και κρασάκι (για όσους δεν οδηγούσαν), ενώ μετά την παραδοσιακή κοπή πίτας έγινε και κλήρωση για την λαχειοφόρο αγορά που είχε πολλά και πλούσια δώρα.

Η «Π»  βρέθηκε στον χώρο και μίλησε με τον Νίνο Ηλιόκαυτο που είναι ο διαχειριστής του Club : «Αν και είμαστε νέο Club πλέον μετράμε αρκετά μέλη και ακόμα περισσότερους φίλους. Αγάπη μας δεν είναι μόνο το Suzuki V-Strom αλλά η καλή παρέα, η βόλτα και η περιπέτεια μέσο εξερεύνησης. Όλα αυτά αν τα βάλεις μέσα σε ένα πλαίσιο ασφάλειας και σωστή διαχείρισης τότε είσαι ευπρόσδεκτος στην ομάδα μας. Ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία σε όλο τον κόσμο, καλές βόλτες με απροβλημάτιστη επιστροφή και να θυμόμαστε πως το κράνος σώζει ζωές και το αλκοόλ τις περιορίζει.»