Έφτασε η Εθνική Ελλάδος στο Sternberk της Τσεχίας

Με συνοδοιπόρο τη Seajets η Εθνική Ελλάδος έφτασε στο Sternberk της Τσεχίας και το FIA Hill Climb Masters.

Οι προετοιμασίες ολοκληρώθηκαν και τα 5 ελληνικά αγωνιστικά αυτοκίνητα που θα συμμετάσχουν στο 2ο FIA Hill Climb Masters, το οποίο διοργανώνεται στο Sternberk της Τσεχίας στις 8-9 Οκτωβρίου, βρίσκονται ήδη στο Service Park, όπου πήραν και την πρώτη γεύση για το υψηλό επίπεδο συναγωνισμού.

Οι Γιώργος Αργυρίου (Mitsubishi Lancer EVO IX), Σπύρος Βοργιάς (Peugeot 106 S16), Γιώργος Κεχαγιάς (Ford Sierra RS 500), Παναγιώτης Λιώρης (Ford Escort WRC) και Γιάννης Πλάγος (Honda Civic Type-R), θα έχουν πολύ δύσκολο έργο καθώς “παίζουν εκτός έδρας” με τους συναθλητές τους να μην έχουν διάθεση να τους χαριστούν.

Η κωμόπολη του Sternberk έχει ήδη φορέσει τα γιορτινά της για να υποδεχθεί τους 139 οδηγούς από 17 διαφορετικές χώρες, που θα αγωνιστούν στη διαδρομή των 3,3 χιλιομέτρων η οποία χρησιμοποιείται για την ανάβαση από το 1905. Σημειώνεται, πως η Ελλάδα θα συμμετάσχει και στο Nations Cup, όντας μία από τις 14 συνολικά χώρες που έκαναν χρήση του δικαιώματος να δηλώσουν 4 οδηγούς σε αυτή την ξεχωριστή κατάταξη.

Οι 5 Έλληνες οδηγοί ξεκινούν, με την υποστήριξη της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος (Ο.Μ.Α.Ε.) και της Seajets.

ΦΩΤΟ : Κώστας Σπύρου