Δείτε ολόκληρη την εκπομπή για το 6ο PMS σήμερα

 

Aπόψε στις 23.30 η τηλεόραση του SUPER B παρουσιάζει ένα δίωρο αφιέρωμα απο το 6ο Patras Motor Show που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία η ΦΙΛ.Μ.Π.Α (Φίλοι Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Πάτρας) στον Μόλο της Αγ. Νικολάου στις 3 και 4 Σεπτεμβρίου 2016.

Η επισκεψιμότητα ξεπέρασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ αγγίζοντας τους 50 χιλιάδες επισκέπτες. Κάθε μορφής Μηχανοκίνητο Όχημα με ιδιαίτερη έμφαση στα Οργανωμένα CLUBS αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών, αγωνιστικά αυτοκίνητα, αντίκες, φόρμουλες, ιδιοκατασκευές και ιστορικά οχήματα.

Στο καλλιτεχνικό κομμάτι την παράσταση έκλεψαν η χορεύτρια Ελένη Ματζουράνη με την παρτενέρ της Κατερίνα Παπασσίκα , τα χορευτικά απο την Σχολή Χορού «Κατσίκης dance», το συγκρότημα Dis Arestoi & η Pop τραγουδίστρια Γιούλη Ασημακοπούλου. Χορηγός επικοινωνίας ήταν το SUPER B .

Συντονίστε λοιπόν τις Τηλεοράσεις σας στις 11:30μμ στην Συχνότητα του Super B ώστε να  θυμηθείτε το υπέροχο Σαββατοκύριακο 3-4 Σεπτεμβρίου στον Μόλο της Αγ. Νικολάου, όσοι ήρθατε και να “ζηλέψετε” όσοι δεν ήρθατε.

Δείτε την εκπομπή ΚΑΙ μέσω Διαδικτύου ΕΔΩ