Dirt Games Challenge 2017: Με 102 συμμετοχές!

Με τον εντυπωσιακό αριθμό των 102 συμμετοχών θα διεξαχθεί την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων ο καταληκτικός, τέταρτος γύρος του Dirt Games Challenge 2017. Αριθμός που προκαλεί αίσθηση, αφού ανάλογός του, τα τελευταία χρόνια, μόνο σε αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αναβάσεων έχει προκύψει. Αναμενόμενα, ο 4ος γύρος του νεοσύστατου και άκρως επιτυχημένου θεσμού θα έχει πανηγυρικό χαρακτήρα, ως ο ιδανικότερος αγωνιστικός επίλογος για το 2017.
Το πλέον σημαντικό στοιχείο είναι ότι οι 102 συμμετοχές διακρίνονται για την ποιότητά τους, αφού μερικά από τα σπουδαιότερα και πλέον γνωστά ονόματα των ελληνικών αγώνων θα αναμετρηθούν στην ειδικά διαμορφωμένη μικτή διαδρομή που έχει σχεδιάσει η ομάδα του Dirt Games στο Αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων, σε συνεργασία με την Ολυμπία Οδό, η οποία παρέχει το υλικό σήμανσης.
Αναφορικά με τους συμμετέχοντες, στις χωμάτινες φόρμουλες, που αποτελούν τη ραχοκοκκαλιά του Dirt Games Challenge, «το παρών» θα δώσουν οι διεκδικητές των τίτλων και στις τρεις κατηγορίες. Οι Γιώργος Ζυμαρίδης και Κωνσταντίνος Χριστόπουλος θα διεκδικήσουν το έπαθλο σε αυτήν των 650 κ.εκ., ενώ ο πρώτος θα προσπαθήσει να το εξασφαλίσει και στα 750 κ.εκ. Την ίδια ώρα, στην Open ο Επαμεινώνδας Καρανικόλας θα δώσει τη δική του μάχη με τον Παναγιώτη Αποστόλου.
Το έργο τους ωστόσο δε θα είναι εύκολο, αφού απέναντί τους θα βρουν οδηγούς ικανούς για σπουδαίες μάχες. Ο ταχύτατος Tάκης Καϊτατζής θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση με Kartcross, ενώ το ίδιο ισχύει για τους Γιάννη Αναγνωστάκο, Παναγιώτη Χαλάτση, Θωμά Παπαπάσχο, «Αμερικάνο» και Λευτέρη Αλυγιζάκη, οι οποίοι θα αντιμετωπίσουν και τους… συνήθεις ύποπτους των Dirt Games, Λάμπρο Αθανασούλα, Γιάννη Χεκιμιάν, Μπάμπη Γαζετά και Βασίλη Παπαφιλίππου!
Αντίστοιχα, εντυπωσιακά είναι και τα ονόματα που συναντάμε στην κατηγορία των αυτοκινήτων, με αυτό του τέσσερις φορές Πρωταθλητή Ελλάδος, Λάμπρου Κύρκου, με το EVO IX να ξεχωρίζει. Απέναντί του θα βρει μία σειρά από Mitsubishi και Subaru που υπόσχονται θέαμα και ανταγωνισμό, με τους «ΤΑΖ», Άρη Μαγιάφη, Λευτέρη Αλυγιζάκη, Γιώργο Κεχαγιά, Νικόλα Χαλιβελάκη, Γιώργο Αργυρίου, Διονύση Σπανό και Πάνο Κύρκο να είναι μερικοί από αυτούς που ξεχωρίζουν. Τις εντυπώσεις σίγουρα θα κλέψει και το Skoda Fabia S2000 του Τάκη Καμπύλη, ενώ θέαμα υπόσχονται και οδηγοί με αυτοκίνητα που διαθέτουν κίνηση στους δύο τροχούς, όπως οι Γιάννης Ακράτος, Νίκος Ζακχαίος και Γιάννης Μποζιονέλος. Μια ματιά στη λίστα συμμετοχών πείθει για το εγγυημένο θέαμα που πρόκειται να απολαύσουν όσοι επιλέξουν να βρεθούν την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων.
Η είσοδος στο χώρο είναι 5 ευρώ (παιδιά κάτω των 12 ετών δωρεάν), ενώ ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 9:30 π.μ. Σημειώνεται πως όλοι οι κάτοχοι εισιτηρίων θα μπουν σε κλήρωση για ένα μεγάλο δώρο έκπληξη, προσφορά της Subaru Πλειάδες Motors.
Την ευθύνη οργάνωσης του αγώνα έχει το σωματείο Αγωνιστικό Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού και η ομάδα των Dirt Games.
Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου ενόψει του τελικού της Κυριακής, η ομάδα του HTTC διοργανώνει Open Track Day αυτοκινήτων (άσφαλτος – χώμα) στην ίδια διαδρομή με αυτήν του τελικού.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ