Δεν λέει να τελειώσει ο χορός των παραιτήσεων στην ΟΜΑΕ

Μετά τις παραιτήσεις από την επιτροπή του 4χ4 (οι οποίες δεν πήραν και τόσο μεγάλες διαστάσεις), ξεκίνησε και ο χορός των παραιτήσεων στην Επιτροπή Ράλλυ.

Τα ερωτήματα που γεννούνται είναι πολλά. Έχουν τελικά οι Επιτροπές ρόλο και φωνή; Μήπως φτιάχτηκαν μόνο για το φαίνεσθαι; Έχει καμία λογική το ντόμινο των παραιτήσεων; Θα απαντήσει κάποιος επίσημα; κά

Μετά λοιπόν την αποδοχή των παραιτήσεων από την ΕΠ.Α. των Νίκος Ζακχαίος, Μάριος Τσαουσόγλου και Νίκος Μουζάκης, εμείς σας παραθέτουμε τα κέιμενα των παραιτήσεών τους, που αν διαβάσετε θα καταλάβετε πως όλες έχουν κοινό παρονομαστή.

——————————————————————————————————

Κύριοι,Σύμφωνα με το πρόσφατα δημοσιευθέν προσωρινό πρόγραμμα αγώνων παρατηρείταιμια αύξηση των αγώνων Ράλλυ και Ράλλυ Σπριντ η οποία είναι αντίθετη τόσο με τις εισηγήσεις και τις προτάσεις της επιτροπής Ράλλυ (που προέβλεπαν μείωση αγώνων),όσο και με την εικόνα του κατακερματισμού των συμμετοχών σε πολλούς αγώνες πουεισπράξαμε φέτος καθώς και με το γενικότερο κλίμα στις τάξεις των αθλητών.Προσωπικά με βρίσκει κάθετα αντίθετο και θεωρώ ότι πρόκειται για ένα πρόγραμμα αρνητικότατο για το μέλλον των αγώνων και των αγωνιζόμενων.Επίσης μετα λύπης μου παρατηρώ τελευταία πως η ΕΠΑ θεωρεί τον ρόλο της επιτροπής Ράλλυ μάλλον διακοσμητικό εφόσον από τις εισηγήσεις της δεν ακολουθείται σχεδόν τίποτα πλέον και ουδέποτε έχει απαντήσει επισήμως στις κατά καιρούς ερωτήσεις και εισηγήσεις.Για τους λόγους αυτούς σας υποβάλω την παραίτησή μου από την επιτροπή Ράλλυ.Σας εύχομαι καλή συνέχεια στο έργο σας και ελπίζω στο εξής η ΕΠΑ να αφουγκράζεται καλύτερα τα θέλω ,τις αγωνίες και τις ανάγκες των αθλητών και να αποφασίζει με βασικό πυρήνα τα συμφέροντά τους και το καλό του μηχανοκίνητου αθλητισμού μακροπρόθεσμα.

Τσαούσογλου Μάριος

——————————————————————————————————

Προσ ΕΠΑ-ΟΜΑΕ Επειδή ” συμφωνήσαμε οτι διαφωνούμε” κ επειδή είμαι κάθετα αντίθετος με τα κατορθώματά σας, υποβάλλω την παραίτησή μου, από την Επιτροπή Ράλλυ.

ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΖΑΚΗΣ

 

——————————————————————————————————

  • Η Επιτροπή Αγώνων (ΕΠ.Α.) της ΟΜΑΕ έκανε δεκτή την παραίτηση του μέλους της Επιτροπής Ράλλυ κ. Νικόλαου Ζακχαίου, την οποία υπέβαλλε λόγω διαφωνίας του με το προσφάτως ανακοινωθέν Προσωρινό Πρόγραμμα Αγώνων του 2018.”
  • Η Επιτροπή Αγώνων (ΕΠ.Α.) της ΟΜΑΕ έκανε δεκτές τις παραιτήσεις των μελών της Επιτροπής Ράλλυ κ.κ. Νικόλαου Μουζάκη και Μάριου Τσαούσογλου, τις οποίες υπέβαλλαν λόγω διαφωνίας τους με το προσφάτως ανακοινωθέν Προσωρινό Πρόγραμμα Αγώνων του 2018.”