Χατζοπούλου Αριστέα : Αγάπα αυτό που κάνεις και όλα θα είναι πιο εύκολα

Πριν λίγες μέρες το automotopatras.gr βρέθηκε στον Νομό Ηλείας για την κάλυψη και την παρουσίαση του 3ου Ράλλυ Σπριντ Αλφειού.

Ανάμεσα στα πληρώματα είδαμε 4 αθλήτρια, όπου έκατσαν στα δεξιά μπάκετ των οδηγών τους, καθοδηγώντας τους, με τον σωστό ρυθμό προς την ράμπα του τερματισμού.

Μία από αυτές ήταν και η Χατζοπούλου Αριστέα η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ έφυγε από τον αγώνα με ένα “φορτηγό κύπελλα”, αφού μαζί με τον μπαμπά Χατζόπουλο Χρήστο πίσω από το τιμόνι κατάφεραν και τερμάτισαν στην 3η θέση της Γενικής Κατάταξης, στην 1η της C4, στην 1η της Ε10 και στην 1η ανάμεσα στα μέλη της Art Of Speed.

Το automotopatras.gr βρέθηκε στις απονομές και συνομίλησε με την ταχύτερη συνοδηγό του Αγώνα, η οποία μας ανέφερε :

Αν αγαπάς αυτό που κάνεις, δεν είναι δύσκολο αλλά εύκολο. Σίγουρα παίζει ρόλο που κάθομαι στο δεξί μπάκετ ενός ανθρώπου με τεράστια εμπειρία και αυτό παίζει ρόλο στο να μην φοβάμαι καθόλου, αλλά με ηρεμία και σύνεση μπορείς να κινηθείς αρκετά γρήγορα και να διορθώσεις τυχόν λάθος που θα δημιουργηθεί μέσα στην ένταση του Αγώνα.

Η γυναικεία παρουσία στους αγώνες πρέπει να αυξηθεί και θα το προσπαθήσω όσο μπορώ. Είναι πολύ σημαντικό να δηλώνουμε παρόν, να είμαστε περιποιημένες και συνάμα γρήγορες.

Σε αυτόν τον αγώνα μας πήγαν όλα καλά και είμαστε χαρούμενοι για το αποτέλεσμα, αφού φεύγουμε γεμάτοι εμπειρίες, κύπελλα και με το χαμόγελο στο πρόσωπο.