Χατούπης και Παρθένης εντυπωσίασαν στην Ριτσώνα

Η Ανάβαση Ριτσώνας 2017 είναι πλέον παρελθόν και όλοι κάνουν απολογισμό. Οδηγοί, μηχανικοί, Οργάνωση και κάθε λογής εμπλεκόμενος.

Για την ΦΙΛΜΠΑ η χρονιά ξεκίνησε αρκετά καλά με τους τέσσερις Πατρινούς Αθλητές να τα καταφέρνουν σχεδόν με όλους τους στόχους τους.

Ο Σταύρος Χατούπης ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί στο βάθρο της Α7 και στο τρίτο της Α έως 2000. Το Opel Corsa Kit Car δούλεψε άψογα, με τον οδηγό να προσαρμόζεται πολύ γρήγορα, αφού το αμάξι έχει ανανεωθεί πλήρως και μοτερικά αλλά και στο στήσιμο από τους αδερφούς Τσούργιαννη.

Ο Παναγιώτης Παρθένης έκανε την έκπληξη και ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου στην FST έχοντας απέναντί του “θηρία” αντιπάλους. Με σταθερό ρυθμό και επιφυλακτική οδήγηση (καθώς το αμάξι είναι πολύ ανανεωμένο) ο “Pit” κατάφερε να αφήσει πίσω του πολύ μεγάλα ονόματα και να χάσει μόνο από τα “μεγαθήρια”, Πατσουρέα και Λαζαρίδη.

Ο Μυλωνάκος Θόδωρος έδειξε την θετική του πορεία κατεβάζοντας χρόνους και οδηγώντας πιο γρήγορα από ποτέ. Ο Πατρινός οδηγός κατάφερε να τερματίσει 9ος ανάμεσα σε 14 πληρώματα, στην πιο δυνατή από θέμα ανταγωνισμού στην κλάση της Α6.

Τέταρτος Πατρινός είναι ο Κίμωνας Θέος που δεν κατάφερε αυτό που του άξιζε. Δυστυχώς το αυτοκίνητο έπαθε μηχανική βλάβη κάτι που δεν επέτρεψε στον οδηγό της ΦΙΛΜΠΑ να ανέβει στο βάθρο, όπως όλα έδειχναν. Το αυτοκίνητο για την ιστορία ήδη επισκευάζεται ώστε να είναι έτοιμο για την Ανάβαση Διονύσου που είναι ο επόμενος γύρος του Πρωταθλήματος Αναβάσεων.