Η Bardahl – Greece στο Athens Motorsport Festival

Tο ελληνικό motorsport γιόρτασε στις 16 και 17 Ιουλίου σε ένα festival όπου σχεδόν όλος ο Μηχανοκίνητος Αθλητισμός έδωσε το παρόν.

Σε έναν πολύ όμορφο διαμορφωμένο χώρο στο parking του ΟΑΚΑ στήθηκε όλο το σκηνικό με “πρωταγωνιστή” την Αρένα στην μέση του χώρου. Ο Επισκέπτης δεν έχανε στιγμή την επαφή του με την Αρένα καθώς όλα τα περίπτερα είχαν στηθεί περιμετρικά και η βόλτα ήταν καθ όλη την διάρκειά της ευχάριστη.

Ένα περίπτερο που έκλεψε τα βλέμματα των επισκεπτών ήταν αυτό της Bardahl – Greece αφού η ζεστή φιλοξενία και η ενημέρωση συμπλήρωσαν το οπτικά τέλειο αποτέλεσμα του περιπτέρου που φιλοξενούσε και το Mitsubishi EVO 9 του Παναγιώτη Παρθένη (Pete).

Τα αδέρφια Κύρκου Δημήτρης και Μίλτος ήταν παρόν σε όλη την διάρκεια της έκθεσης και ενημέρωναν τους επισκέπτες για τα νέα μοναδικά προϊόντα της Bardahl, καθώς και για την κλήρωση με τα πολλά και πλούσια δώρα για το διήμερο της έκθεσης.

Για τους άτυχους που δεν παρευρέθησαν στην έκθεση μπορούν να μάθουν νέα από “πρώτο χέρι” στην διεύθυνση Ρόδου 193, Σεπόλια, ΤΚ 10443 ή στα Tel: 210 6215490-3 Fax: 210 62154921 αλλιώς να επισκεφτούν την σελίδα http://www.bardahlgreece.com/