Ας γνωρίσουμε τους 7 της ΕΠ.Α. (Επιτροπής Αγώνων) της ΟΜΑΕ

Μπορεί η σύσταση της νέας ΕΠ.Α. (Επιτοπή Αγώνων), να μην έχει κοινοποιηθεί επίσημα από την ΟΜΑΕ (Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος), αλλά μέσα σε θύελλες και ανεμοστρόβιλους (Covid – καταγγελίες – ασφαλιστικά μέτρα κά), προσπαθεί με νύχια και με δόντια από την μέρα που ορίστηκε, να βάλει σε μία τάξη το πρόγραμμα, τις προκηρύξεις και τους κανονισμούς, ανάμεσα σε πρωτόγονες καταστάσεις.

Είναι δεδομένο πως οι άνθρωποι που την απαρτίζουν, βρίσκονται αντιμέτωποι με καταστάσεις που πρωτοτυπούν σε παγκόσμιο επίπεδο και με δεδομένο πως το φθινόπωρο θα υπάρξουν πάλι εκλογές και πως θα αλλάξουν, είναι κατανοητό πως και τα χρονική περιθώρια αλλά και η ευελιξία είναι σε πολύ στενά περιθώρια.

Ας πάμε να τους γνωρίσουμε όμως έναν έναν, μέσα από τις πιο κάτω γραμμές :

 

Τσολακίδης Σωκράτης (Πρόεδρος)

Ίσως είναι ο άνθρωπος που δεν χρειάζεται και πολλές συστάσεις. Έχει αρκετά πρωταθλήματα στην πλάτη σου, στα Ράλλυ, ενώ έχει σηκώσει και πολλές φορές την Ελληνική σημαία στο εξωτερικό. Οι πιο παλιοί θα τον θυμούνται για τα εντυπωσιακά αυτοκίνητα που οδηγούσε πάντα, αλλά και την χαρακτηριστική διαφήμιση του ΠΑΟΚ πάνω σε αυτά.

Επιχειρηματίας μεγάλου βεληνεκούς, αφού δραστηριοποιείται σε πολλούς τομείς, με χαρακτηριστικό, τον “Σαλονικιώτικο” τρόπο του και την αφοπλιστική ειλικρίνεια του. Το Ελληνικό MotorSport περιμένει πολλά από αυτόν.

 

Κούτσικος Τάκης

Σίγουρα, ειδικά από τους πιο νέους, λίγοι τον γνωρίζουν. Η αγάπη του, για την “ρόδα” είναι χαρακτηριστική, με ειδική θέση στην καρδιά του, να κατέχουν τα ιστορικά οχήματα. Γρήγορος οδηγός, δυνατός επιχειρηματίας, που ίσως θα έπρεπε να είχαμε “εκμεταλλευτεί” σε πιο “υψηλόβαθμη” θέση.

Ο κ. Τάκης είναι ένα από τα δυνατά χαρτιά της νέας ΕΠ.Α και θα πρέπει να πάρει αρμοδιότητες, ειδικά στο κομμάτι της οργάνωσης και του PR. Σίγουρα δεν θα αφήσει την προσπάθεια πολλών ανθρώπων μέσα στην ΟΜΑΕ να πάει χαμένη για τα καπρίτσια ορισμένων.

 

Χουρδάκης Παύλος

Στην “ίδια κατηγορία” με τον κ. Κουτσίκο. Από τους πολύ παλιούς του χώρου, που με την πορεία του, έχει κερδίσει τον σεβασμό των ανθρώπων του χώρου. Πολλά τα χρόνια που κουβαλάει στην πλάτη του εμπλοκής στον μηχανοκίνητο αθλητισμό και σίγουρα με το κύρος του μπορεί να βοηθήσει για την επόμενη μέρα. Ο κ. Παύλος αν και είναι της “παλιάς σχολής” έχει νοοτροπία 2020.

 

Σαρηγιαννίδης Χρήστος

Ο “φωνακλάς” της ΕΠΑ, κατεβαίνει από την όμορφη πρωτεύουσα της Ηπείρου, τα Ιωάννινα. Στέλεχος της ΕΛΕΤΑ, με πολλά χρόνια στον χώρο. Η φρεσκάδα, η ευθύτητα και το “νεαρό” της ηλικίας, θα βοηθήσουν ώστε να τρέξουν οι διαδικασίες πιο γρήγορα και να πάρουν εμπρός οι μηχανές. Ο Χρήστος ασχολείται πολλά χρόνια με την διοργάνωση αγώνων και τα διοικητικά και είναι αγαπητός από τους Αθλητές και τα στελέχη του χώρου.

 

Βίγκος Ανδρέας

Πρωταθλητής και Κυπελλούχος αρκετές φορές από το δεξί μπάκετ. Σωστός, συνεσταλμένος και υπομονετικός είναι μάλλον αυτός που θα αναλάβει και τρέξει τις καταστάσεις και θα βγάλει τα κάστανα από την φωτιά, στο κομμάτι της οργάνωσης και της χαρτούρας. Γνώστης των κανονισμών και της “καθημερινότητας” των αγωνιζομένων, σίγουρα θα δώσει λύσεις σε χρόνια προβλήματα που αφορούν τους αθλητές και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν. Ήδη έχει αναλάβει πρωτοβουλίες και η νέα ΕΠΑ περιμένει πολλά από αυτών.

 

Διακάκης Νίκος

Ο άνθρωπος με την περισσότερη οργανωτική εμπειρία μέσα στην ΕΠΑ και αυτό είναι σίγουρο και δεδομένο. Γνωρίζει τα προβλήματα και τουλάχιστον θα προσπαθήσει να τα μεταφέρει ώστε να βρεθούν άμεσα λύσεις.

Σίγουρα όλοι τον γνωρίζουμε από την διοργάνωση αγώνων τύπου Drift και Draster αφού λίγα είναι τα “κενά” Σαββατοκύριακά του. Αρκετά χρόνια στον χώρο, τον γνωρίζει από σχεδόν όλες τις πλευρές του.

 

Ζάχου Βάγια

Η μοναδική γυναίκα της επιτροπής και επιτέλους ένας άνθρωπος του Kart στην ΕΠΑ. Η Βάγια είναι η Ms Kart της Ελλάδας, αφού ασχολείται με τον χώρο εδώ και δεκαετίες. Φανατική του Αθλήματος έχει ασχοληθεί με το κομμάτι από οργανωτικό επίπεδο, μέχρι και επιχειρηματικά, ενώ σίγουρα θα δώσει τον αέρα της αίγλης που χρειάζεται ο χώρος του Kart, αφού δεδομένο είναι πως αποτελεί το φυτώριο του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού.