Αποτελέσματα Gymkhana Grid. Ο Solberg έγινε “Μαραθωνομάχος”

Θα το πούμε όσο πιο απλά γίνεται. Όσοι δεν ήρθαν έχασαν μια μοναδική ευκαιρία, για ένα μοναδικό υπερθέαμα από τα μεγαλύτερα ξένα και ελληνικά ονόματα.

Οι Ken Block, Petter Solberg, Andrea Bakkenrud , Steve Bagioni , Luke Woodham , Shane Lunch , Dimitri Illyuk , Buttsy Butler , Liam Doran αλλά και οι Πάνος Κύρκος, Δημήτρης Παπαδόπουλος και Βασίλης Βελάνης είναι μερικά από τα μεγάλα ονόματα που απολαύσαμε στο διήμερο.

Νικητής του διημέρου ήταν ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Petter Solberg όπου μετά από ένα φανταστικό αγώνα δεν άφησε σε κανέναν αντίπαλο περιθώρια για το πρώτο σκαλί του βάθρου. Την μάχη του τελικού έχασε από τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή ο Liam Doran όπου αποδείχθηκε και η έκπληξη της βραδιάς. Στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Renis Nitiss αφού κατάφερε και κέρδισε τον σταρ Ken Block.

Στα πισωκίνητα νικητής αναδείχθηκε ο Luke Woodham αφού μετά από την μάχη του τελικού κατάφερε να επικρατήσει του Adam Elder. Στον μικρό τελικό η νίκη πήγε στον Danny Cross μετά από δύσκολη μάχη με τον Marko Palijan.

Δείτε πιο κάτω αναλυτικά τα αποτελέσματα.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ :

AWD TOP 16

RWD TOP 16