Απάντηση του Θεοδ. Δελαγραμματικα στον Χατζηπαναγιωτου για τις δηλωσεις Βερουτη

Ανακοινώσεων συνέχεια σε προσωπικούς λογαριασμούς σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Μετά την ανακοίνωση του Β/ Αντιπροέδρου και Ταμία της ΟΜΑΕ κ. Δημήτρη Βερούτη, προς τον κ. Στρατή Χατζηπαναγιώτου “Στρατισσίνο” σειρά πήρε για να απαντήσει και ο κ. Θεόδωρος Δελαγραμμάτικας :

Η Ανακοίνωση του κ Βερούτη ως απάντηση σε προηγούμενη ανακοίνωση του κ. Χατζηπαναγιώτου αναφέρει :

Φίλε Στράτη, επειδή αναφέρθηκε στο όνομά μου θεωρώ υποχρεωμένος να σε ενημερώσω ότι σε έχουν εξαπατήσει, γιατί αυτό τους συμφέρει. Διπλοθεσίτης είναι αυτός που παίρνει 2 μισθούς. Εγώ σου υπόσχομαι ότι μόλις τους πάρω θα τους δωρίσω στο Χαμόγελο του παιδιού. Η ιστορία δημιουργήθηκε γιατί δεν δικαιώσαμε τον υποτακτικό της κόρης του ενώ ήταν παράνομος. Πουθενά στο καταστατικό της ΟΜΑΕ δεν αναφέρει ότι δεν μπορεί να είναι σε δύο θέσεις μέλος του ΔΣ. Στα Άρθρα 12 και 14 αναφέρει ότι τον Πρόεδρο σε περίπτωση απουσίας του τον αναπληρώνει ο Α Αντιπρόεδρος , σε απουσία του ο Β Αντιπρόεδρος (εγώ) αλλά όχι ο Ταμίας. Δεν απαγορεύει πουθενά για τον Αντιπρόεδρο και Ταμία. Όλα είναι προφάσεις για να ρίξουν το ΔΣ, αν είναι δυνατόν, χωρίς αυτό να έχει επίπτωση στο σπορ. Και θέλω να μου απαντήσεις πότε έγιναν τόσοι πολλοί και τόσο άρτοιοι αγώνες, στα χρονικά του σπορ. Όσο για την κυρία έχει λυσσάξει γιατί έχει κατσίκα ο γείτονας. Όπως σου έχω ξαναπεί ο Χαρδουβελάκης δεν εννοεί να καταλάβει ότι πληρώνει τα λάθη του, και όλοι μαζί με τους ανθρώπους της ΕΛΠΑ μάχονται για την καταστροφή του σπορ, ζητώντας επίμονα την εφαρμογή των κανονισμών του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ, στους αγώνες αυτοκινήτου και κάρτ. Πάντα κοντά σου και πάντα με ευπρέπεια που μας διακρίνει.

 

Η Ανακοίνωση του κ Χατζηπαναγιώτου αναφέρει :

Δημήτρη Καλησπέρα. Μια χαρά είσαι ταμίας και Αντιπρολεδρος άσχετα αν δείχνει αδυναμία ένα ΔΣ έχοντας μέλη με δυο ρόλους. Αυτό ειναι εσωτερικό σας όμως, μου θυμίζει ΕΛΠΑ, ποτέ δεν κατάλαβα πως μπορεί να ειναι Αντιπρόεδρος ο κορυφαίος επιχειρηματίας του χώρου όπως ο Νικόλας όπως ποτέ δεν κατάλαβα πως ειναι δυνατόν να ειναι νουμερο 2 (στον πλανήτη νουμερο 2 ειναι ο γενικός γ. ) τύπος απο πολυ μακριά και χωρίς ειδικό βάρος. Είπαμε όμως αφου έτσι ψηφιστήκατε σχολιάζω μόνο ως αισθητική αφου και σε εμπιστεύομαι και τον τύπο δεν τον ξέρω και δεν θέλω να γνωρίσω έχοντας προσβάλει τον Αντώνη Παρταλιό, της δίκης μου και δίκης σου, εποχής και ιστορίας.
Για το σχόλιό μου λοιπόν και σε ευχαριστώ για την απάντηση-παρέμβαση.
Εκτιμώ ότι ειναι ατόπημα που προκαλεί ότι εςυ και ο Γαίννης Μεσημέρης είστε και μέλη του ΔΣ και μέλη της Ελλανοδίκου. Ούτε ο Δαρδουφας δεν τα έκανε αυτά και χρησιμοποιώ παράδειγμα άνθρωπο που όλοι εκτιμήσαμε και εςυ μάλιστα διδάχτηκες.
Ακόμα αναρωτιέμαι πως ο Παπ, ο Φίλος μου Νίκος, ειναι και ΔΣ και Δντης -εθελοντής και τέλος ξανά αναρωτιέμαι γιατι ρε γαμωτο προκαλείται τους πάντες και δεν αλλάζετε στελέχη επιτροπών που ασχολούνται επαγγελματικά με τον χώρο, αφου όλοι ξέρουμε πως δεν ακολουθήθηκε η διαδικασία όπως έπρεπε στην περίπτωση του αθλητή κ. Πάρη Τασιόπουλου; Δεν σου αρέσει η αργκό αλλα αυτά τα θεωρώ τζάμπα μαγκές που ταλαιπωρούν ευρύτερα το χώρο που έχετε εκλεγεί για να υπηρέτείτε
Καμία σχέςη το σχόλιο μου για το διπλό σου ρόλο στο ΔΣ. Μακριά απο μένα σχόλια για αμοιβές φανερές η κρυφές. Εςεις ξέρετε και κρίνεστε.

 

Η Ανακοίνωση του κ Θεοδ. Δελαγραμμάτικα αναφέρει :

Κύριε Χατζηπαναγιωτου, επειδή για όσα με αφορούν φίλοι με ενημερώνουν, σου λέγω ότι δεν έπεσα από τα σύννεφα όταν διάβασα τα όσα δήθεν υποχρεώθηκε να σε ενημερώσει ο Αντιαρχηγός Β και Ταμίας της παράγκας των απατεώνων του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού. Έχει μεγάλο ψυχολογικό πρόβλημα για την τύχη (!?!?!?) του αθλήματος. Το είχε πάντοτε και όσοι τον γνωρίζουν παλαιόθεν, γνωρίζουν απολυτά την πηγή του προβλήματος του. Είναι εκ γενετής προικισμένος με προσόντα για πρόεδρος και ΙΔΙΩΣ για ΤΑΜΙΑΣ. Η εξελεγκτική το διεπίστωσε και όσοι ενδιαφέρονται κατάλαβαν. Δυστυχώς όπως αποδεικνύεται για τους άλλους κατασκευαστές της παράγκας, επέλεξαν μηχανικό και εργοδηγό με ανεπάρκεια στις στατικές μελέτες τέτοιου τύπου μαφιόζικων κατασκευών. Ένα τέτοιο έργο αργά η γρηγορά θα κατέρρεε με έναν μικρό σεισμό. Ευτυχώς για το άθλημα δημιουργήσαν έγκαιρα μόνοι τους τον σεισμό, που ονομάζεται Πάρης Τασιόπουλος και θα καταγραφεί αυτός (ο σεισμός) στα χρονικά της ιστορίας του Μηχανοκινήτου Αθλητισμού ως σωτήριος για το άθλημα. Η ΠΑΡΑΓΚΑ του Βερούτη και των ομοιών του θα σταματήσει να πιστοποιεί παράνομους εκκεντροφόρους ως νόμιμους, με ότι συνεπάγεται αυτό

Η ΠΑΡΑΓΚΑ του Βερούτη και των όμοιών του θα σταματήσει να κατασκευάζει μαϊμού πρωταθλητές καταδικάζοντας τους πραγματικούς με ΠΙΘΑΝΟΛΟΓΗΣΗ παράβασης την φθορά της πατούρας επαφής του δίσκου. Ο εφέτης απατεώνας δικαστής της Ελλανοδίκου δεν θα έχει ποτέ πια την ευκαιρία να μεθοδεύσει ερημοδικία με τους άλλους δυο ψεύτες ξεφτιλισμένους, ο ένας εξ αυτών και επίορκος δικηγόρος. Εάν ο μηχανικός της παράγκας ξανά τολμήσει θα είμαι πιο ενημερωτικός. Λόγω της δημοσιογραφικής ιδιότητος και της προϊστορίας σου στο άθλημα, είμαι έτοιμος στη περίπτωση που θελήσεις να σε ενημερώσω γενικώς και λεπτομερώς για τις ενέργειες τους καθώς και για τι μέλλει γενέσθαι, εάν εκδηλώσεις αυτή την πρόθεση.