Άνοιξαν και επίσημα οι Δηλώσεις για την Ανάβαση Ελασσόνας

Ξεκινάνε σήμερα Δευτέρα 15 Οκτωβρίου οι δηλώσεις συμμετοχής για την 3η Ανάβαση Ελασσόνας που θα διεξαχθεί στις 3-4 Νοεμβρίου 2018. Η λήξη της προθεσμίας είναι στις 26 Οκτωβρίου ενώ εκπρόθεσμες δηλώσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι την Δευτέρα 29 Οκτωβρίου.

Στην ηλεκτρονική διεύθυνση της ΟΜΑΕ, www.omae-epa.gr και στο Σύστημα Διαδικτυακής Διαχείρισης Αγώνων, μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να δηλώνουν συμμετοχή.
Το παράβολο συμμετοχής είναι 160 €, από τα οποία τα 80€ θα πρέπει να πληρωθούν στην ΟΜΑΕ, ενώ τα υπόλοιπα μπορούν να πληρωθούν το Σάββατο 3 Νοεμβρίου κατά τη διάρκεια του Διοικητικού ελέγχου.
Στη σελίδα της ΛΑΜΚΕ στο διαδίκτυο ( http://lamke1977.blogspot.com/ ) μπορείτε να βρείτε κανονισμό του αγώνα καθώς και δελτία τύπου και ανακοινώσεις με πληροφορίες.

Μετά τις δοκιμές του Σαββάτου, θα ακολουθήσει πανηγυρική εκκίνηση στην Κεντρική Πλατεία Ελασσόνας ενώ το ίδιο πανηγυρικός θα είναι και ο τερματισμός την Κυριακή με το τέλος του αγώνα (καιρού επιτρέποντος…).
Το Σάββατο βράδυ όποιος θέλει μπορεί να αφήσει το αγωνιστικό στο σέρβις-πάρκ όπου θα υπάρχει φύλαξη από security. Επίσης εάν κάποιος θέλει μπορεί και την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου να αφήσει το αγωνιστικό του στο Συνεργείο Κακαράντζας (1χλμ Τυρνάβου-Ελασσόνας) όπου θα διεξαχθεί και ο τεχνικός έλεγχος για όσα αυτοκίνητα περνάνε τεχνικό έλεγχο για έκδοση δελτίου Τεχνικής Ταυτότητας.