Ο π. Πρόεδρος του ΔΣ της ΑΛΑΚ Θανάσης Κατσάς ανέβασε σε κοινωνικό δίκτυο το πιο κάτω κείμενο:
Πίσω από κάθε μέτρο αυτής της διαδρομής κρύβεται πολύς ιδρώτας, αμέτρητες ώρες κούρασης και το αστείρευτο πάθος κάποιων ανθρώπων της Α.Λ.Α.Κ. και τότε δεν είχαμε και πληθώρα ατόμων. Από την πρώτη κιόλας μέρα που τη διοργανώσαμε, το σύνθημά μας ήταν ένα.Ήρθε για να μείνει.
Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να πούμε ότι όχι απλά έμεινε, αλλά έχει καθιερωθεί στη συνείδηση των οδηγών ως μία από τις κορυφαίες και πιο ποιοτικές αναβάσεις σε ολόκληρη την Ελλάδα!
Η απόλυτη δικαίωση των κόπων μας είναι γεγονός: Για 2η φορά, η Ανάβαση Τσακώνας εντάσσεται επίσημα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων!
Φέτος, στις 14 και 15 Νοεμβρίου, κόντρα στις προκλήσεις του καιρού που ξέρουμε ότι δεν θα είναι σύμμαχός μας, όπως και στο μη βαθμολογικό ενδιαφέρον ορισμένων ανεβάζουμε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά. Επιστρέφουμε με μια αναβαθμισμένη, άκρως απαιτητική διαδρομή 5+ χιλιομέτρων και με πολλές εκπλήξεις που θα συζητηθούν!
Η Τσακώνα σάς περιμένει. Μείνετε συντονισμένοι!.




