Ανακοίνωση Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift Σωματείων Α.Σ.Η., Φ.Ι.Μ.Α., Art of Speed, Start Line

Με τις πρωτόγνωρες συνθήκες που επικρατούν σε όλη την ανθρωπότητα λόγω Covid-19, και με γνώμονα την υγειονομική ασφάλεια όλων, τα Σωματεία Α.Σ.Η., Φ.Ι.Μ.Α., Art of Speed, Start Line, ανέλαβαν το δύσκολο έργο διοργάνωσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift 2020. Στόχος όλων των Σωματείων παραμένει, η στήριξη του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού και η περαιτέρω προβολή του, παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν στην υλοποίηση του συγκεκριμένου εγχειρήματος.

Σεβόμενοι το αρχικό πρόγραμμα προκήρυξης της Ο.Μ.Α.Ε και της Ε.Π.Α., τα Σωματεία που έχουν αναλάβει την διοργάνωση του θεσμού, συμφώνησαν να πραγματοποιήσουν τους εναπομείναντες αγώνες στις ημερομηνίες εκείνες που έχουν ανακοινωθεί στο ημερολόγιο της φετινής αγωνιστικής χρονιάς. Παρόλο που διαφωνούμε και λυπούμαστε με αυτούς που αποφάσισαν για την εκ των υστέρων προσθήκη δύο αγώνων Drift του King of  Europe στις Σέρρες.

Η προσθήκη των συγκεκριμένων αγώνων έχει ως αποτέλεσμα οι ημερομηνίες να ταυτίζονται με αυτές των δύο επόμενων αγώνων του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift 2020, δηλαδή στις 05-06 Σεπτεμβρίου καθώς και  03-04 Οκτωβρίου. Παρά τις όποιες δυσκολίες, τα Σωματεία δεν θα επηρεαστούν στον σχεδιασμό των αγώνων του θεσμού και θα διεξάγουν κανονικά και σύμφωνα με την προκήρυξη της ΟΜΑΕ, τους αγώνες στις καθορισμένες ημερομηνίες.

Με αυτόν τον τρόπο σεβόμαστε, τις προσπάθειες και το προγραμματισμό όλων των Ελλήνων αγωνιζομένων και των ομάδων τους, στηρίζοντας όλους όσους εμπλέκονται με το αυξανόμενο σε ενδιαφέρον άθλημα του Drift.