Ακόμα ένα βάθρο για την ART – Anapoliotakis Rally Team

Επιστροφή στο bucket μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, με την ART – Anapoliotakis Rally Team να ταξιδεύει από τη Κρήτη στην Χαλκιδική προκειμένου να συμμετάσχει στο 53ο Rally ΔΕΘ.

Στο αγωνιστικό μέρος, το πλήρωμα των Γιώργου Αναπολιοτάκη- Θανάση Τσιούκα, καθώς και το αγωνιστικό Ford Fiesta R5 της ομάδας, κινήθηκαν στους γνωστούς αγωνιστικούς ρυθμούς τους και κατάφεραν να σημειώσουν τον ταχύτερο χρόνο σε όλες τις ειδικές του αγώνα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κατακτήσουν τη δεύτερη νίκη τους για το φετινό πανελλήνιο πρωτάθλημα ράλλυ, πετυχαίνοντας ταυτόχρονα και το repeat νικών στο ΔΕΘ (2019, 2020)

Το πλήρωμα ευχαριστεί θερμά τους μηχανικούς της ομάδας που προετοίμασαν, για ακόμα μια φορά, άριστα το αυτοκίνητο ώστε να έρθει μια ακόμα νίκη, προκειμένου να συνεχίσει να βρίσκεται επικεφαλής της βαθμολογίας του πανελληνίου πρωταθλήματος ράλλυ ασφάλτου.

Θερμές ευχαριστίες στους χορηγούς της ομάδας, που βρίσκονται δίπλα μας σε κάθε αγώνα:

ANEK BlueStar Ferries Big Choco – FreshSnack Liqui Moly – Όμιλος Ντερτζη SuperCretaGas Σταύρος Κουμουλας Smartpart. gr Δελησάββας Φανοποιία

Επόμενος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, το Ράλλυ Κρήτης στις 10 & 11 Οκτωβρίου όπου, εντός έδρας, θα χαρούμε Covid-Free επιτρέποντος, να αγωνιστούμε σε γεμάτες από κόσμο, ειδικές διαδρομές.