Το 6ο Patras Motor Show είναι γεγονός

 

Η ΦΙΛ.Μ.Π.Α (Φίλοι Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Πάτρας) διοργανώνει για 6η συνεχή χρονιά το P.M.S ( Patras Motor Show). Ο καθιερωμένος πλέον χώρος του Μόλου της Αγ. Νικολάου θα φιλοξενήσει για ακόμα μία φορά την διοργάνωση την Παρασκευή 02 το Σάββατο 03 & την Κυριακή 04 Σεπτεμβρίου 2016, υπό την Αιγίδα του Δήμου Πατρέων και με την στήριξη την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, της Αντιπεριφέρειας Νομαρχιακής Ενότητας Αχαίας, του Ο.Λ.ΠΑΤΡΩΝ ΑΕ., του Εργαστηρίου Ηλεκτρομηχανικής Μετατροπής Ενέργειας του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ και του ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ.

Μετά την μεγάλη επιτυχία των προηγουμένων χρόνων η Οργανωτική Επιτροπή του PMS κάνει τεράστιες προσπάθειες ώστε και φέτος να συνεχιστή η ανοδική πορεία. Το αίσθημα ευθύνης για την διατήρηση της παράδοσης έχει μετατραπεί σε χρέος καθώς η Αχαική Πρωτεύουσα έχει τεράστια ιστορία στον Μηχανοκίνητο Αθλητισμό. Η αναβάθμιση ποιοτικά της Εκδήλωσης, για το καλό της πόλης μας και των Εκθετών της, προσελκύοντας περισσότερους Πανελλαδικά Επισκέπτες, είναι καθήκον μας, αφού τα προηγούμενα χρόνια ήταν ΔΕΚΑ ΠΕΝΤΕ χιλιάδες (15.000) την κάθε μέρα.

Το PMS και φέτος θα προβάλει κάθε μορφής Μηχανοκίνητου Οχήματος με ιδιαίτερη έμφαση στα Οργανωμένα CLUBS Αυτοκινήτων και Μοτοσυκλετών, τα Αγωνιστικά αυτοκίνητα, τις Αντίκες, τις Φόρμουλες, τις Ιδιοκατασκευές, τα Ιστορικά οχήματα, εκθέματα Αντιπροσωπειών αλλά και λοιπές Επιχειρήσεις.

Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί από πολλά events και διαγωνισμούς για 38 κατηγορίες, επιδείξεις νέων μοντέλων Αυτοκινήτων και Μοτοσυκλετών από Αντιπροσωπείες, συναυλίες, αλλά και ο καθιερωμένος πλέον διαγωνισμός γνώσεων με την Ονομασία “QUESTIONS & MOTORS”. Για πρώτη φορά φέτος θα διεξαχθεί και DB Contest by 6o PMS όπου αυτοκίνητα θα αναμετρηθούν για το πιο δυνατό ηχοσύστημα.

 

Χορηγός Εκδήλωσης : ALFA HELLAS SECURITY

Χορηγοί επικοινωνίας της Εκδήλωσης είναι :

TV: SUPERB,

ΡΑΔΙΟ: ΣΚΑΪ 89,4 – ΜΕΛΩΔΙΑ 100.4 FM,  ΠΑΛΜΟΣ 103,7 FM, SPORT 24 104.1 FM,

Εφημερίδες : ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ – MATCH AXAIAS,

Περιοδικά: 4 ΤΡΟΧΟΙ, TRIP

Iστότοποι: 4TROXOI.GR – PATRASEVENTS.GR – AUTOMOTOPATRAS.GR  – SKAIPATRAS.GR – NIGHTSTORIES.GR

Η  ΦΙΛΜΠΑ με αναρτήσεις στο site www.automotopatras.gr αλλά και στην σελίδα Patras Motor Show στο Facebook, κάνει γνωστές τις λεπτομέρειες της εκδήλωσης μέσω Δελτίων Τύπου και Πληροφοριών.

Για περισσότερες πληροφορίες  και Δηλώσεις Συμμετοχής επικοινωνήστε στο 6906611682 κ. Καπετανάκη Μάρκο Γραμματέα της Εκδήλωσης.

Για θέματα MARKETING, Διαφημιστικής Υποστήριξης και Χορηγιών επικοινωνήστε στα τηλ. 2610-333077 & 6937699925 κον Καπετανάκη Νίκο και email : markoskapetanakis@hotmail.com. Η Οργανωτική Επιτροπή ενημερώνει τους υποψήφιους Εκθέτες – Συμμετέχοντες ότι θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 6ου PMS

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 6ου PMS