4η Ανάβαση Βλάστης : Ο 5ος γύρος του Κυπέλλου Αναβάσεων Βορείου Ελλάδος

Το Κύπελλο Αναβάσεων Βορείου Ελλάδος 2019 συνεχίζει την επιτυχημένη φετινή του πορεία με τον 5ο γύρο του θεσμού, την Ανάβαση Βλάστης το Σάββατο 5 και την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019. Η Αυτοκινητιστική Λέσχη Πτολεμαΐδας θα διοργανώσει την 4η Ανάβαση Βλάστης, στη γνωστή διαδρομή των 4.800 μέτρων.

Ο χώρος του service φέτος θα μεταφερθεί στη διασταύρωση του δρόμου προς Αναρράχη με το δρόμο που οδηγεί στο χωριό της Βλάστης , για την καλύτερη εξυπηρέτηση των συμμετεχόντων.

Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές μόνο μέσω του ΣΔΔΑ και ξεκινούν από τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019.

Το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 09:00 με 11:00 θα πραγματοποιηθεί ο Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος των αυτοκινήτων στη διασταύρωση Αναρράχης – Βλάστης και εν συνεχεία στις 11:30 θα αρχίσει η αγωνιστική δράση με τη διαδικασία των επίσημων δοκιμών. Την Κυριακή 6 Οκτωβρίου το πρώτο αγωνιστικό αυτοκίνητο θα πάρει εκκίνηση στις 11:00.

Η Οργανωτική Επιτροπή της 4ης Ανάβασης Βλάστης καθώς κι ένα πλήθος κορυφαίων οδηγών και αυτοκινήτων υπόσχονται στους θεατές που θα επιλέξουν να ανέβουν στο βουνό, το Σαββατοκύριακο 5-6 Οκτωβρίου, έντονες συγκινήσεις. Γι’ αυτό και είστε όλοι καλεσμένοι στην 4η Ανάβαση Βλάστης, να απολαύσετε το μοναδικό θέαμα που μόνο ο μηχανοκίνητος αθλητισμός μπορεί να προσφέρει, να απολαύσετε την ομορφιά του τοπίου και να χειροκροτήσετε την προσπάθεια των οδηγών απέναντι στο χρονόμετρο.