39ο Ράλλυ Αχαιός : Παροχές από τον ΑΟΠ

Ενώ οι μέρες περνούν, το 39ο Ράλλυ Αχαιός προετοιμάζεται πυρετωδώς απο τον ΑΟΠ.
Ο ανανεωμένος για το 2017 διήμερος αγώνας, περιλαμβάνει παλιές κλασσικές ειδικές διαδρομές όπως το Κομπηγάδι και ο Πριόλιθος, και την νέα ειδική διαδρομή Αγία Λαύρα.

Στο πλαίσιο της στήριξης των πληρωμάτων που θα πάρουν μέρος στον αγώνα, ο ΑΟΠ προσφέρει δωρεάν φύλαξη των αγωνιστικών αυτοκινήτων και τρέιλερ την Πέμπτη και Παρασκευή 25/5-26/5 για όσα πληρώματα επιθυμούν, σε κλειστό φυλασσόμενο με κάμερες χώρο στην Πάτρα.

Επίσης, σε συνεργασία με την ΟΜΑΕ αναλαμβάνει την μεταφορά του αγωνιστικού από και πρός την Αθήνα με αυτοκινητάμαξα, εφόσον συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός ενδιαφερόμενων.

Τέλος, λόγω της μη διαθεσιμότητας δωματίων σε μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα στα Καλάβρυτα με αριθμό δωματίων ικανό να φιλοξενήσει όλους τους αγωνιζόμενους και τις ομάδες τους μαζί, ο ΑΟΠ διαμορφώνει το παράβολο συμμετοχής σε 210€ και 240€ για αυτοκίνητα έως 1600κ.ε. και πάνω απο 1600κ.ε. αντίστοιχα, θέλοντας να παρέχει την διαμονή των πληρωμάτων μέσω αυτής της έκπτωσης στο παράβολο συμμετοχής.

Υπενθυμίζουμε σε όλα τα πληρώματα, οτι εκτός απο την δήλωση συμμετοχής που πρέπει να στείλουν στον ΑΟΠ, θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή μέσω του Συστήματος Διαδικτυακής Διαχείρησης Αγώνων της ΟΜΑΕ ( www.e-omae-epa.gr ) πληρώνοντας εκεί το παράβολο ασφάλισης τους (80€).

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση: Τηλ.: 2610432737 , e-mail : info@aop.gr .

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

Λίστα ξενοδοχείων

Road Book

Service Park 1o Σκέλος

Service Park 2ο Σκέλος