37ο Ράλλυ Φθιώτιδος : 2 στα 2 για τους Ρουστέμη – Νικολόπουλο

Με τις καιρικές συνθήκες να παίζουν σημαντικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα, οι Παναγιώτης Ρουστέμης – Κωνσταντίνος Νικολόπουλος κατάφεραν να κάνουν το δύο στα δύο με το Mitsubishi Lancer EVO X τους, κερδίζοντας και σε αυτόν τον αγώνα στην Κατηγορία Ν. Το πλήρωμα ανέβηκε και στο πρώτο σκαλί του βάθρου της κλάσης C2 και τερμάτισε και στην τέταρτη θέση της Γενικής.
Το πλήρωμα παρά την μικρή σχετικά του εμπειρία, κατάφερε να φέρει στον τερματισμό αλώβητο το αυτοκίνητο, παρά τις συνεχώς μεταβαλλόμενες συνθήκες και σε επίπεδο καιρικών συνθηκών, αλλά και σε κατάσταση οδοστρώματος.
Το 37ο Ράλλυ Φθιώτιδος πραγματοποιήθηκε μόνο με μία Ειδική Διαδρομή, λόγω των πρωτόγνωρων καιρικών συνθηκών και τα 39 πληρώματα που έλαβαν εκκίνηση είχαν να αντιμετωπίσουν και την “σπαζοκεφαλιά” της σωστής επιλογής σωστών ελαστικών.
Μετά και από αυτό το αποτέλεσμα, το πλήρωμα βρέθηκε ακόμα πιο κοντά στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος, με επόμενο βήμα το Ολυμπιακό Ράλλυ, στον Πύργο στις 17 και 18 Οκτωβρίου.

Οι νικητές της κατηγορίας Ν, δήλωσαν :

” Δύσκολος και απαιτητικός αγώνας για όλους, εμείς κινηθήκαμε αρκετά γρήγορα και μπορέσαμε να τερματίσουμε αρκετά ψηλά στην γενική κατάταξη. Το σημαντικότερο είναι πως καταφέραμε και αυξήσαμε την διαφορά στο πρωτάθλημα της κατηγορίας Ν. Υπάρχουν ακόμη κάποιοι αγώνες, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο.”

 

Το πλήρωμα ευχαριστεί τους :

Seajets
ΩΜΕΓΑ
NU restaurant · Εστιατόριο
Rent A Car Roustemis Motorspor
Motorsport Roustemis
Athlorama Korinthos
AVIN Καυσιμα Ανδρωνη Λαμια
Hotels Samaras Λαμια
4Troxoi
Automotopatras.gr
Auto Roustemis Motorsport Rent Car
Panagiotis Roustemis
Kostas Nikolopoulos
Αναστασια Ρουστεμη
MAXPRINT
Ικτέο Κιάτου
Alexandros Kalliris
Kostas Drainas
Τάσος Πέζος