2ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΡΤ 2016

Ο 2ος Αγώνας Πανελληνίου Πρωταθλήματος Καρτ πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15 Μαΐου στην πίστα καρτ “Athens Circuit Megara Kart” στην Πάχη Μεγάρων, υπό τη διοργάνωση του Αθλητικού Σωματείου “Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου” (Α.Λ.Α.). Ο αγώνας προσέλκυσε τη συμμετοχή 57 αθλητών, οι οποίοι έλαβαν μέρος χωρισμένοι σε 6 κατηγορίες (60 Mini A, 60 Mini B, Junior, Senior, KZ2 και Club).

Στην Κατηγορία 60 Mini:

(οι αθλητές ηλικίας 8-12 ετών, χωρίζονται στις επιμέρους, 60 Mini A και 60 Mini B, ανάλογα με τον τύπο του κινητήρα του καρτ τους)

Στον Ά Τελικό, πρώτος τερμάτισε ο Τιμόθεος Δημητρίου (Exprit Iame-60 Mini A) της ομάδας Speed Force. Δεύτερος ακολούθησε ο Ανδρέας Δεβετζόγλου (Luxor Lenzo-60 Mini B) της ομάδας Abloy F.S. Kart Racing, Τρίτος ήταν ο Γιάννης Λάντζης (FA Lenzo-60 Mini B), ο οποίος τερμάτισε εμπρός από τον Μάριο Αγγελόπουλο (Exprit Iame-60 Mini A) επίσης της ομάδας Speed Force, που κατετάγη στην 2η θέση της 60 Mini A. Την τριάδα των επιμέρους κλάσεων 60 Mini A και 60 Mini B συμπλήρωσαν οι Στέλιος Πετρίσης (FA TM) της Chatzis Racing Team και Ανδρέας Σπανός (Praga LKE) της Praga Zahos Karting.

Στον Β’ Τελικό, πρώτος τερμάτισε ο Τιμόθεος Δημητρίου .Στη δεύτερη θέση της γενικής τερμάτισε ο Πετρίσης, που ακολούθησε τον Δημητρίου στην 60 Mini A και την τριάδα να συμπληρώσει ο Σπανός, ο οποίος επικράτησε στην 60 Mini B. Το βάθρο της 60 Mini A συμπλήρωσε ο Νίκος Μπαλοδήμος (Exprit TM) της ομάδας Speed Force, ενώ την τριάδα της 60 Mini B πίσω από τον νικητή, διαμόρφωσαν οι Γιάννης Λάντζης και Γιάννης Καρδαμάκης (Tecno Iame), με τον τελευταίο να εκπροσωπεί την ομάδα Athens Kart Shop.

Στην κατηγορία Junior :

Στον Α΄Τελικό, πρώτος τερμάτισε ο Θάνος Χούρλιας (Tony Kart Rotax) της PRT Motorsport . Δεύτερος ακολούθησε ο Αλέξανδρος Ντάρσυ (Tecno Iame X30) της Athens Kart Shop, και Τρίτος ήταν ο Σωτήρης Αθανασόπουλος (FA Rotax).

Στον Β’ Τελικό, πρώτος τερμάτισε ο Αλέξανδρος Ντάρσυ, στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο Νικόλας Δημητρίου (Exprit Iame) της Speed Force, και στην Τρίτη θέση τερμάτισε ο Θάνος Χούρλιας

.

Στην κατηγορία Senior:

Στο Ά Τελικό, πρώτος τερμάτισε ο αθλητής της Α.Μ. Racing Kart Team Άγγελος Μαλανδρίνος (Tony Kart Rotax), δεύτερος ο οδηγός της ομάδας Speed Force Αλέξανδρος Ρουμελιώτης (Exprit Iame), Τρίτος τερμάτισε ο Χρήστος Παπαχριστόπουλος (Praga Rotax) της Praga Zahos Karting.

Στον Β΄Τελικό, πρώτος τερμάτισε ο Άγγελος Μαλανδρίνος (Tony Kart Rotax) Α.Μ. Racing Kart Team,

δεύτερος τερμάτισε ο Στέλιος Σαγανάς (FA Iame) της Zorri Motorsport, τρίτος τερμάτισε ο Χρήστος Παπαχριστόπουλος (Praga Rotax) της Praga Zahos Karting.

Στην κατηγορία ΚΖ2:

Στον Α΄Τελικό και στον Β΄Τελικό, πρώτος τερμάτισε ο οδηγός της PRT Motorsport Δημήτρης Βασιλέρης (Tony Kart Vortex) , δεύτερος τερμάτισε ο Δημήτρης Τσίμπρης (CRG TM) της TS Racing Team και τρίτος τερμάτισε ο αθλητής της Athens Kart Shop Παύλος Ξυνός (Tecno Iame)

Στην κατηγορία Club:

Ο οδηγός της Speed Force Τάκης Παπαγιάννης (PCR Tm), επικρατώντας και στις δύο περιόδους που πραγματοποιήθηκαν. Στο πρώτο Time Attack τον ακολούθησε ο οδηγός της Zanardi Hellas, Θεοφάνης Αγγελόπουλος (Zanardi Iame) και στο δεύτερο ο αθλητής της PRT Motorsport, Γιώργος Παττές (Intrepid Rotax). Την τρίτη θέση και στα δύο Time Attacks κατέλαβε ο Γιώργος Βασιλείου (CRG Rotax), της CRG-Maxter Hellas. Στον αγώνα νικητής αναδείχθηκε ο Θεοφάνης Αγγελόπουλος, δεύτερος τερμάτισε ο Τάκης Παπαγιάννης και τρίτος τερμάτισε ο οδηγός της PRT Motorsport Φίλιππος Νάνος (Tony Kart Iame).

Η ημέρα ολοκληρώθηκε με την απονομή των κυπέλλων στους νικητές και την κλήρωση των σετ ελαστικών που προσφέρονται σε κάθε αγώνα από τους παρόχους ελαστικών κάθε κατηγορίας.

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής του Σωματείου της Αγωνιστικής Λέσχης Αυτοκινήτου (Α.Λ.Α.), ευχόμαστε προς όλους τους αγωνιζόμενους καλούς αγώνες και καλούς τερματισμούς και για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος, με βασική τους αρχή το «ευ αγωνίζεσθαι».

ΦΩΤΟ : photorallypress.gr

SENIOR MINI KZ2 K3 (861) JUNIOR CLUB A1 (27)